Olyalya
Дата реєстрації: 30 травень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
По-справжньому стильна лучаночка) аж око милує) Жодного натяку на несмак) Частенько бачила її в центрі, завжди така усміхнена, яскрава, жіночна і оригінально вдягнена!) Молодець, Тетянка)
23 червень, 2014 в 10:52
Не повірите! Маю свою дитину, воджу на танці, гімнастику і вокал, беремо участь у різних конкурсах, а тому як ніхто знаю скільки сил і енергії дітки вкладають у потрібні справи. Саме тому з повагою ставлюсь до успіхів інших діток! І навіть гарно покривлятись не кожен зможе) Порадійте краще, а не влаштували тут коментообсирання маленької дівчинки! Майте якусь гідність, доросла ж людина! і не рахуйте чужих грошей, пора заробляти свої) Успіхів Вам!)
11 червень, 2014 в 10:02
А ви бачили хоча б один її виступ? Ні? Ото ж бо й воно! Дитина розвивається, старається, має купу досягнень, а вам аби пос*ати лишній раз. Хто вам не дає свою дитину розвивати? Є безліч можливостей, де не потрібні великі гроші, а то ж ми вміємо лише сидіти на дивані і коментарі строчити! І підписуйтесь своїм ім'ям, а не чужі нікнейми використовуєте!!!
10 червень, 2014 в 13:31
Смішні заздрісники і вічно злі люди! Чудова дівчинка. Матуся молодчинка! Дійсно талановита дитина) Приємно, що саме Луцьк) Великих вам перемог і подальших успіхів! Всім миру і добра)
10 червень, 2014 в 00:30
Дійсно стильна дівчина! А ще завжли усміхнена і ввічлива, як людина приємна і дуже добра, як тренер, судячи з відгуків і чуток, вимоглива, старанна, чим заслужила повагу і величезну любов своїх учнів і має неабиякі досягнення! Успіхів тобі, Іринко!
21 травень, 2014 в 01:07
попередня 1 2 3 4