Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Ой бляха!!! Засипало їх... В нас щороку і гірше буває, а в них 10 см снігу випало - все! колапс! літаки не літають, люди не працюють, діти до школи не ходять.
03 січень, 2014 в 14:59
Нажаль, Бандера закінчив своє життя не в лісі, не в полі, а в Німеччині. А у зв"язку з цим, гріш-ціна його "героїзму". Тому, важко тепер твердо бути переконаним в героїзмі цієї особи. Якби зараз почали розганяти євромайдан, а представники опозиції, на цей період, повтікали б в Німеччину, - популярності і героїзму їм би цей вчинок не додав.
02 січень, 2014 в 16:29
Скажу просто по-людські, без особливого заглиблення в історію. По-перше, як сам бандера так і його ідея не такі вже й погані, оскільки, особисто я, не бачу нічого соромного чи поганого в тому, що люди боряться за незалежність своєї країни. Те, що вони здобули (по факту, нічого) це вже зовсім інша справа. Саме це націоналістам потрібно визнати. Бандера не добився нічого, хоча задумки були хорошими. По-друге, ті, хто себе іменував ОУН-УПА жодного відношення до ідей Бандери як і до нього самого не мають, і це націоналістам теж треба визнати. ОУН-УПА це просто банда "розбійників з великої дороги", які не гребували нічим, маю на увазі грабежі власного народу, нерідко і вбивства. Зараз почнуть казати, що це були переодягнені НКВС. Але задумайтесь просто логічно, ви живете в селі з конкретною людиною, яку вже давно знаєте. Приходять в село німці або комуністи і ця конкретна, добре відома вам особа тікає в ліс, а потім з"являється і кличе себе вояком ОУН. До чого тут НКВС? По-третє, стосовно пам"ятника Бандері в Луцьку. Луцьк, від давна спокійне і миролюбне місто. Більшість громади проти цього пам"ятника, бо він несе резонанс. А з думкою громади варто рахуватись. Бо навіть якщо його колись і встановлять, в чому я дуже сумніваюсь, шановні представники націонал-соціалістичних партій задовбуться його відмивати від фаласів, нецензурних висловів і всього іншого. По-четверте, тут вже питання риторичне. Невже більше не знайшлось місця для пам"ятника Бандері? Невже в міських парках не вистачає площадок для встановлення цього монумента? І по-п"яте, погоджусь з одним з коментаторів, який коментував вище. Чому представники відповідних організацій і партій не зберуться і не встановлять монумент власними коштами? В мене все.
01 січень, 2014 в 23:19
І це теж...
27 грудень, 2013 в 21:49
=)) Сфотографували дійсно випадкового перехожого, так тролям вже немає про що писати. Це перемога!
27 грудень, 2013 в 16:17