Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Докази, шановний, докази! А без доказів ваша балаканина - "словесний пронос"!
08 жовтень, 2013 в 22:48
І ще одне, "патріоте" з Сум. Мій нік несе зміст наступного характеру: Вільна Волинь - від України. Можеш починати верещати про СБУ, сепаратизм та інші залякування.
08 жовтень, 2013 в 20:08
Культ-культом, а від смолоскипної ходи не стане легше нікому. треба робити щось таке, що несе зміст і приносить результат. А все інше від лукавого. Якби ви почитали Аристотеля, наприклад, ви б швидко зрозуміли, що безрозсудні і безкорисні речі не несуть за собою жодного результату і не мають ніякої потреби.
08 жовтень, 2013 в 20:05
Ти з Сум?? От і вали в свої Суми! Лікувати будеш своїх "факелоносців". Ви ж варвари! Якими були, такими й залишились. Вам завжди щось не подобається, вас постійно щось не влаштовує і ви постійно, на таких от сходках, розводите "сморід" про революції, боротьбу і ще якусь дрєбідєнь. А вся ваша боротьба - це абсолютний популізм, не вартий і 10 гривень. Хоч би раз ти, і такі як ти, а особливо твої "начальники" щось толкове для держави і суспільства зробили. Мені байдуже до тебе, таких як ти і ваших поглядів на життя. Я люблю не вашу Україну, а свій рідний Край - Волинську землю. А Волинь - це не тільки УПА і смолоскипи. Скоро потрапите в євросоюз, Свобода ваша "перефарбується", змінивши вектор політичного спрямування, змінить риторику, а таких як ти притиснуть з вашими бандерами, смолоскипами та іншим "гітлерюгент", от тоді будеш висловлюватись і пітушитись скільки влізе.
08 жовтень, 2013 в 20:03
Ну, думаю, що нормальні люди просто сходять до храму. Тим більше, що у Луцьку є Свято-Покровська церква і там буде престольне свято. А всякі "смолоскипні ходи" та інші, вищезазначені, дійства - не приносять користі ні для душі ні для розуму. Бо про те УПА і все, що з ним пов"язане, вже всі наслухались до "ригачки".
07 жовтень, 2013 в 20:45