Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Є така хвороба, яка називається ГІПОДИНАМІЯ. Почитайте. Все остальне - просто демагогія і тикання пальцем в небо. Та і, можу поспорити, ви то поклонів не били.
12 серпень, 2013 в 13:04
В них взагалі синдром Дон-Кіхота та паранойа з вираженою манією переслідування та величі.
12 серпень, 2013 в 00:41
В їхньому розумінні - так. Філарет неодноразово висловлювався про те, що Москва всіх купила і тримає в єжових рукавичках.
12 серпень, 2013 в 00:37
Ой, навіть не хочеться нічого казати, бо ваш коментар не витримує жодної критики! Люди б"ють поклони і це їхнє право. Попи, як ви висловились, не в "золотистих одіяннях", а в облаченнях з парчі 75 грн за метр в Крокусі(можете перевірити). Щодо "животів". По-перше, хіба священик забов"язаний бути без живота? По-друге, ви уважніше перегляньте фото, маса батюшок худеньких та підтягнутих. По-третє, якщо хтось з ваших родичів має зайву вагу, - це вже нелюдь, недостойний поваги? Ви судите людей за зовнішністю? Далі, всі чудово розуміють що і де відбувається. Ціль хресного ходу, хоча ви цього не зрозумієте, показати силу віри, пронести вулицяи міста великі святині(до яких могли приклонитись усі охочі та небайдужі). Чи можливо ви пропонуєте вийти у місто одягненими у мішковину і бити себе хлистами по спині?? До чого ця мова? "З перекриттям усіх можливих шляхів" - звучить надто голосно, як на мене. Пройшлись по Перемоги, Виниченка та Лесі Українки(3 вулиці) - це півміста??? Не перебільшуйте. Хресний хід - це не таїнство, та і що входить для вас у поняття "високодуховності"?? Поясніть, бо особисто я не розумію, що ви хотіли там побачити. Фокуси?? Голубів з рукавів? ЩО?? Тепер стосовно вашої віри. Маєте у серці - на здоров"я, вам ніхто не боронить! І замітьте, вас ніхто не засуджує за те, як ви свою віру маєте чи проявляєте. Тому, пригадайте заповідь: Несудіть і не будете осуджені. Дивіться, щоб ваша віра не стала причиною вашої духовної загибелі.
11 серпень, 2013 в 23:58
Борони Боже! Все було доволі позитивно, вам лиш треба було прийти, щоб побачити. Єдиною проблемою була неймовірна спека, яка трішки гнітила.
11 серпень, 2013 в 20:41