Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
А проти чого ви протестуєте?? Хіба в церкві навчають чомусь поганому? Хіба суть церкви в тмоу, щоб поставити свічку і помолитись? Церква приносить суспільству куди більше користі, ніж будь-яка інша установа. Церква є стримуючим фактором, перш за все. Інакше, ходили б зараз поряд з лижучимися мужиками та не могли нічого б сказати, бо порушили б 20 законів про толерастію! Ніхто вас не змушує ходити до храму, ніхто не силує і не затягає. Комусь подобається ходити на богослужіння, а комусь - попити пивка в барі, подригатись на дискотеці. З чого ж більше користі?
11 серпень, 2013 в 20:39
Нічого не можете протиставити - мовчіть! Хоч слово про Росію чули з наших вуст? Ми, навідміну від вас, "щирих поцреотів", приносимо користь Україні та Волині зокрема! Щороку, завдячуючи різноманітним концертам і фестивалям, більше 1 млн. грн йде на потреба дитячих будинків, організацій незрячих та інвалідів, проводяться соціальні літургії для глухонімих, дитячі табори, проводиться допомога малозабезпеченим сім"ям побутовою технікою. А ви що скажете?? Що можете показати?? Свою псевдолюбов до України, якою скрізь прикриваєтесь? Так от, шановний, я вам скажу, любов до Батьківщини виявляється любов"ю до її громадян, простих людей. Ви маєте все, оскільки нажились за чужий рахунок, влаштувавши бійні під храмами, виганяючи людей з церков! Що вам заважає приносити користь та заявляти про себе?
11 серпень, 2013 в 20:35
Читайте вище. Славимо Бога! Якби бували на православних богослужіннях, то чули б, що співаючи богослужбові тексти найперше підносимо хвалу Богові за те, що Він не мовчить! А Ваш бог що Вам дав?? Аделайжу? Біле братство? Що?
09 серпень, 2013 в 14:21
Кому що ближче! Комусь близький Бог, який "дивний у святих Своїх"(Пс. 67,36). А хтось, такі як Ви, "не відають чому поклоняються і що славлять!"(Іоан.4:22) У Вас є свої, привезені ззабугра, традиції, ось і дотримуйтесь їх. А ми, не святим кланяємся і кумирів собі не робимо, а через цих святих прославляємо Всемогутнього Бога, Який являє благодать свою чудесами через таких, як святий великомученик Пантеліймон. Адже Сам Господь казав:"Тих, хто прославив Мене і Я прославлю!"(1 Царств 2:11-36) Забули? Чи Ви, радше, бажаєте не бачити цих слів Святого Письма?
09 серпень, 2013 в 14:19
Згоден з тим, що він заслужив звання "Почесного", але, відверто кажучи, він трохи впав у моїх очах після такої заяви?? Ображатись на те, що тобі не дали якогось там титула, ще й такій людині... Не думав, що він так хоче тієї слави...
06 серпень, 2013 в 14:20