Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Борода вирішує!!! Нехай живуть бородаті мужчини!
27 лютий, 2014 в 13:59
Втручання в особисте життя та копирсання у "брудній білизні" не роблять честі жодному з інтернет-видань. Однак, оскільки, ВолиньПост робить це вже не впреше, - це видання можна сміливо назвати "ЖОВТОЮ ПРЕСОЮ". Передивіться, більше на жодному з Волинських веб-ресурсів немає статей стосовно цієї події. Дуже низькопробно займатись публікацією подібних речей. Дівчина, яка лише 1993 року народження і яка щойно стала пробувати себе за фахом тепер буде змушена, по меньшій мірі, змінити місце проживання. Звертаюсь до постраждалої від непрофесійного свавілля журналістів дівчини! Наталко, Ви легко можете зробити наступні речі: 1) Написати особисту заяву на ім"я редакторів ВолиньПосту про видалення усіх статей з вашим ім"ям. 2) Якщо ж Ваше звернення не принесе жодного результату і ці "людішки" не видалять ці статті - сміливо подавайте до суду. Ця справа для вас є завідома виграшною. Не бійтесь грамотно відстоювати свої права на особисте життя.
26 лютий, 2014 в 20:04
Замість спецпідрозділу "Буркут" буде новий спецпідрозділ "Голуб". Членами нового спецпідрозділу будуть колишні члени спецпідрозділу "Беркут". Але тепер вони зміняться і будуть бити мітингуючих дубовими віниками, бо вони ж тепер по-іншому звуться, а назва все змінює. Так само як змінити "міліція" на "поліція"...
26 лютий, 2014 в 18:50
Варвари... Інших слів немає. Так не будується демократія, так будується комунізм. А тепер в місто взагалі страшно буде вийти, бо ці "революціонери" утворили якісь там "Варти порядку", котрі, самі бачите, як розуміють порядок. Тому, фактично, в Луцьку введено комендантську годину. І вже складно буде молоді гуляти в ночі вулицями міста, оскільки вони можуть прийняти будь-кого за тітушок чи ворогів "національної революції". Обмалюють обличчя маркером, поб'ють, а ще, якщо буде їхня воля, прикують наручниками у підвалі облради, поки "винуватий" не зізнається у всіх смертних гріхах і не пройде коридором ганьби. Вони не діятимуть за конституцією, оскільки вони її затоптали своїми діями. А суміш коктейлю з ненависті, безкарності та ейфорії будуть робити свою справу. Весь цей час мав надію, що до Луцька ця біда не дійде. Нажаль, дійшла.
20 лютий, 2014 в 12:38
Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича. Про це він написав у Фейсбуці. "Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про "молитву" тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення", - написав священник. Нагадаємо, 22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці. "Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!", - зазначив отець Віктор.
23 січень, 2014 в 16:40