Dimkin31
Дата реєстрації: 24 липень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Простий Народ!!!!! Коли Ви вже зрозумієте, що хитрим Євреям - Масонам вигідно вас сварити один з одним? Коли ви зрозумієте, що питання національної мови, питання географічного поділу на Схід і Захід, питання поділу по політичним поглядам (КОмуняка - Бандерівець) - ЦЕ ШТУЧНО СТВОРЕНИЙ ІНСТРУМЕНТ, ЗА ДОПОМОГОЮ ЯКОГО ХИТРІ ЄВРЕЇ РОЗВАЛЮЮТЬ, СВАРЯТЬ, РОЗМЕЖОВУЮТЬ ОДИН ЄДИНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД!!!!!!!!!!!! Тому що їм вигідно, щоб ми усі з вами сварилися. Їм не вигідний наш мир - тому що в такому разі ми б їх скинули, затоптали, депортували.....
03 лютий, 2014 в 12:18
Щоб ти знав, Я не являюся прихильником ні комунізму, ні псевдокомунізму. Чому, одні мають право бігати з портретами Бандері і кричати у все горло, відкривати пам*ятники, а інші не мають такого права? Чим одні кращі чи хужі за інших? І повірте, на кожен ваш бендерівський аргумент у комуняк найдеться свій аргумент. Краще не сперечалися за ким правда, а зайнялися би суспільно - корисними роботами.
03 лютий, 2014 в 12:14
А що тут такого поганого що встановили пам*ятник Сталіну? У комуністів своя ідеологія, своя історія, і ми, як культурна Європейська нація повинні поважати чужий вибір, яким би він не був. Не навчиомся поважати один одного не дивлячись ні на що - забудьте про свою Гей Ропу.
03 лютий, 2014 в 11:29
Купу разів бачив цей фільм в Інтернеті. А ВОлодимиру Бут - Гусаїму треба ховатися вже.
03 лютий, 2014 в 09:12
Дослівно вкрали статтю у газеті Волинь!!!!!
02 лютий, 2014 в 12:51