Dimkin31
Дата реєстрації: 24 липень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
ШОзанах? А проти кого воювати зібралися?
09 квітень, 2014 в 17:04
Дуже гарна нагорода від природи - це наявність мізок, а ще краща нагорода - це вміння ними правильно користуватися
09 квітень, 2014 в 11:11
Хм, мало того що тривають вечірки, так ще й скоро відкриєься новий клуб "Вісім", реклама якого висить на Вашому сайті доречі..... Взагалі то, це особиста справа кожного - відвідувати вечірки чи ні, але давайте глянемо наприклад на клуб "Опера". Зайти Вконтакті в групу, глянути на їхні щоденні акції - і жахнутися можна: Скидка на коктейль, на шампанське, на горілку....тобто здешевлення вартості алкоголю - задля збільшення його рподажу, і відповідно споювання народу - оце Я вважаю непатріотично, негарно, але "по Еврейски.....Таки Прибыль...."
08 квітень, 2014 в 12:21
Хм, пам'ятаю Я залишив свій коментар про одного Луцького підприємця, в якому Я описав його ставлення до підлеглих і спосіб нарахування З/п, який залежить від його настрою. Коментар видалили. Я знову написав - знову видалили, і так 7 - 8 разів. Потім Я глянув, що реклама його підприємства розміщується на Вашому сайті, і зрозумів що об'єктивністю в даному випадку з Вашої сторони пахнути і не буде, так як він платить Гроші за рекламу, а значить є Вашим годувальником. Ось така об'єктивність на Волиньпост, згадаю ще щось - напишу.
08 квітень, 2014 в 11:09
Та Я й ітак можу назвати великих хабарників, з яких потрібно розпочати: депутат Міської Ради Савчук П.П., Байбула О.В., Фесенко О., Толстушко М.М.. Також завітайте у СНУ, і спитайте у деканів деяких факультетів, звідки вони ще до ПОЧАТКУ сесії, знають кількість СТИПЕНДІАЛЬНИХ місць на наступний семестер, чиє замовлення із зрізу стипендіатів вони виконують. Виведіть їх у Неділю на ВІче на сцену і поставте на Коліна.
25 березень, 2014 в 13:40