Тетяна К
Дата реєстрації: 10 жовтень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Тетяна Кірчук
Луцьк
Люблю малювати та фотографувати. Своїми фотографіями я прагну показати, що кожна людина красива, чарівна та багатогранна. В зйомці люблю експерементувати, робити знімок "живим", цікавим та природнім.
якщо про молодість та старість, то треба було і старичків посадити разом з пацанами на гойдаки, а так... схоже що дитині дали в руки фотік і вона все підряд фоткала. Без образ.
25 жовтень, 2013 в 20:25
Як на мене, то у твоїх альбомах є набагато кращі роботи, ніж тут виклав. А послухати хто що скаже варто, для чого ж тоді викладав сюди свої фото?
25 жовтень, 2013 в 20:22
А я, що говорила! То тільки балачки та відмахувальні листи!!! От якби любий Клімчук покурсував 9км в обхід чи 6км пішочком на роботу, то не тільки маршрут з"явився, і дорога злітною полосою стала б!!! Скільки уже тих перевізників змінювалось. А скільки люди без маршрутки були - більше як пів року). Перевізник, який був перед цим возив людей поки був заробіток (влітку багато охочих їздили цим маршрутом, бо до Озера доїжджали купатись), впав заробіток - той немає чого їздити, собі в убиток? Держава нічого не погашає. Охочих перевізників на цей маршрут немає і навряд чи буде, держава повинна якось заохотити перевізника, або ж примусово додати цей маршрут кожному маршруту Луцьк-Ківерці хоч раз у день завернути у Небіжку. А люди встають о 5.00 год, щоб дістатись пішачком чи на ровеликах на роботу. Старші або сидять вдома, або пів дня телепають пішочком. Дай Боже, щоб скоріш з"явився той перевізник, який за місяць-другий цих жителів знову не кине!
25 жовтень, 2013 в 20:10
При чім тут тендер? Його толком не було і не буде. Скільки уже тих перевізників змінювалось. А скільки люди без маршрутки були - більше як пів року).Перевізник, який був перед цим возив людей поки був заробіток (влітку багато охочих їздили цим маршрутом, бо до Озера доїжджали купатись), впав заробіток - той немає чого їздити, собі в убиток? Держава нічого не погашає. Охочих перевізників на цей маршрут немає і навряд чи буде. Сочатку нарікали на погану дорогу, положили асфальт, потім на людей, ніби сварливі, скорочували кількість маршрутів, а тепер на вигоду якої немає. А люди встають о 5.00 год, щоб дістатись пішачком чи на ровеликах на роботу. Старші або сидять вдома, або пів дня телепають пішочком. Дай Боже, щоб скоріш з"явився той перевізник, який за місяць-другий цих жителів знову не кине!
23 жовтень, 2013 в 13:59
Навіть шлагбаум не допоможе, бо цей бруд роблять виключно місцеві. Сама бачила, як жіночка виносила відра сміття з подвір"я і викидала біля майданчика. На питання що ви робите, вона спокійно відповіла: "а куди мені його дівати?" От і виходить, самі потрохи накидають, а звалюють на якісь самосвали, бо ж такі гори сміття можна зробити і самим, тим паче, що мусору у жителів своїх хат більше, аніж у жителів квартир. Правельно Романюк зробив, хай хоч раз самі між собою домовляться і перестануть гадити у себе під носом, а тоді вже з фантомними самосвалами мер розбереться.
23 жовтень, 2013 в 08:49