Тетяна К
Дата реєстрації: 10 жовтень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Тетяна Кірчук
Луцьк
Люблю малювати та фотографувати. Своїми фотографіями я прагну показати, що кожна людина красива, чарівна та багатогранна. В зйомці люблю експерементувати, робити знімок "живим", цікавим та природнім.
Їм простіше заборонити поїздки, ніж надати належний супровід (ДАІ) та реально оцінити стан автобуса що їх визитиме, а не просто видати довідку про відмінний стан транспортного засобу.
23 жовтень, 2013 в 08:40
Пане Романюк, поясніть, як це співфінансували? Так як у моєму випадку було? Ми самі оплачували вартість матеріалу і перекриття, ЖЕК тільки робичих дав ("співфінансував" робочих), яким також заплатили за перекриття балкону, бо це виявляється не територія ЖЕКу.
22 жовтень, 2013 в 19:41
Просто мега-супер-бомбезно круто!!! Знімки просто клас! Фотографу-альпіністу велике дякую за подорож у світ гір та неймовірно гарних місць! СУПЕР!!!
18 жовтень, 2013 в 11:37
Звичайні буденні речі, які ми часто не бачимо. Фото чудово це відображають, наповнені думкою та характером.
15 жовтень, 2013 в 15:20
Як у нас гарно все підносять. Насправді та 12-літня дівчинка отримала дуже серйозні травми, а найстрашніше те, що всі швиденько пересіли у другий автобус (який той же перевізник прислав за ними), а із дівчинкою у лікарні ніхто не залишився. По приїзду, набрали маму і повідомили, що вони приїхали, а її дочка у Львові в лікарні, бо попали в аварію. Ніхто з вчителів, присутніх у той час з дітьми, на дзвінки матері не відповідав, тільки деректриса школи змогла пояснити що і як. А первізник як завжди, зробили винуватим шофера, хоча як очевидці кажуть, у нього лопнуло колесо під час руху. Жах!
15 жовтень, 2013 в 13:48