Reyder
Дата реєстрації: 15 грудень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Якби там були люди без партійної символіки - то може б хтось і сильніше це все розкручтив!!! А так...:( Всі знають, що політика - це великій бізнес, особливо в Україні, а після подій 2004-го у цьому багато людей переконалось і зневірилось! А місцеві "кукловоди" то взагалі віру втратили! Кожна партія переслідує свою мету! Зараз опозиція у крісло мітить, керувати хоче, буде наступна опозиція - те ж саме буде! А люди просто заручники, симпатії віддають, а потім так само не будуть нічого мати і через пару років нові Майдани…! Так що якщо щось і міняти, то без ціх політиків, що в ПР, що в опозиціі!!! У них мета одна, а люди страдають!!! Що Юля зробила для людей, скажете це не ворушити? Так опозиція її №1 на Президента висуває!:) Що зараз Янукович робить…?! А Тягнибок з Кличком - це взагалі нонсенс! Європа Тягнибока і його партію, ніколи не признає!!! Так що зараз йде маніпуляція народу, для досягнення певної мети, а досягнуть – потім все перевернеться повністю навпаки і так і буде Україну ковбасити, що ми і спостерігаємо вже кілька-десятків років! Росія, Білорусь своїм шляхом йдуть і наших людей пугають тим «шляхом», а Європа свій устрій побудувала і теж ним українців лякають… Ну то так вічно і будемо на інших зазирати, а самі у багнюці ковбанитись! Ото така політика!!!:(
18 січень, 2014 в 16:05
Видно зеленка якась бракована була!
17 січень, 2014 в 11:54
Так все логічно, що ж ви самі себе підставляєте?! Депутати проголосували за бюджет, щоб вчителя, лікарі, та багато, багато, багато інших працівників бюджетної сфери отримували вчасно зарплати, пенсії, стипендіі, надбавки, соціальні виплати... Все правильно! Для цього їх люди і обирали!!! Які ще притензії?:)
16 січень, 2014 в 14:41
"я отримую 1300 грн." Ну значить працювати не навчився як треба і халтуриш!!! А за те, що строчиш тут цілодобово скільки отримуєш?:)
16 січень, 2014 в 14:38
Модератори сайту! Ви або робіть "своє" модераторство, або не виглядайте клоунами! Ви як розміщуєте коментарі? По знайомству, за родинними зв'язками або є винятки з установлених вами правил спілкування на сайті? Це безліч образ і все так тихо-мирно проходить в коментарі? Ганьба вам ВП!!!
16 січень, 2014 в 14:36