Сергій Шаповал
Дата реєстрації: 10 січень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Сергій Шаповал
Дніпродзержинськ
30 травень 1983 р.
Захоплююся абстракціями. Полюбляю вівсяні пластівці з молоком.
Я відправився сам, і ніхто мене туди не відправляв. Не верзіть дурниць.
30 квітень, 2014 в 19:48
Шановна мамочка, кожен журналіст який пише про складні теми в районі бойових дій несе певні ризики. Подумайте над цим, коли вмикатимете телевізор з останніми новинами. Так, тут небезпечно, і я тут маю реальну можливість зловити кулю з безглуздій стрілянини і стати безсенсовою жертвою протистояння. Але повірте, мені ніхто за це не платить якихось фантастичних грошей, і це я роблю виключно з професійного гонору.
30 квітень, 2014 в 19:45
Шановні прихильники моєї творчості. В Слов"янськ я відправився для написання цікавого матеріалу, адже я поважаю своїх читачів і намагаюсь писати статті які було б цікаво прочитати мені самому. А кому не подобається ця тема, той може читати чергові заяви Ігорка Гузя, стогони Андрія Осіпова та безкінечні гнівні заяви Анатолія Вітіва.
30 квітень, 2014 в 19:40
Олександре, так званий "народний мер" Слов"янська оголосив тотальну мобілізацію. У Вас є шанс поїхати спробувати оборонити від "нацгвардійців" якийсь блокпост. Ваш цікавий репортаж ВолиньПост розмістить на своїй сторінці і ми всі поаплодуємо Вашій сміливості. Бо тупі коменти під матеріалами якось не дуже цікаво читати....
25 квітень, 2014 в 09:18
Маленька методологічна помилка. Сєвік-це аж ніяк не серце Крима. Місто-військова база не дуже схоже на степавий Крим. Ситуації там кардинально протилежні.
09 квітень, 2014 в 18:11