Hurricane2015
Дата реєстрації: 21 січень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Неймовірно! Побільше таких моментів у житті кожного! Вони небхідні в наш час як ковток свіжого повітря...
24 січень, 2014 в 10:54
На перший погляд - все згідно закону. Людей, що захистили міліцію від хуліганів повністю підтримую. Додаткові жертви не потрібні, крім того, це демонструє, що далеко не всі згідні з такими підходами радикалів. Є закон, його ніхто не відміняв, і тут не йдеться про акти 16 січня.
24 січень, 2014 в 10:13
Не маю право давати оцінку автору статті чи модератору сайта. Але будівля в якій знаходиться заклад скандальний від самого початку і без серйозного лоббі з боку місцевих градоначальників ніколи не набув би таких форм і об'ємів. Усіх хто вважає, що це норма, нехай запитає себе: чи хотів би ти під своїми вікнами замість зеленого скверу і невеликого дитячого кафе торгівельний центр, пивоварню і парковку для автомобілів. Так - так, саме парковку, бо раніше такого напливу авто по тій стороні Винниченка не було. Багато користувачів сайту пишуть, що зараз такі часи коли все тайне стає явним, тому описувати смажену картопельку в Карабасі забувши про підводні камінчики - це звичайнісінька реклама, під яким би соусом модератор її не подавав)))
24 січень, 2014 в 09:58
"Чем больше узнаю людей, тем больше я люблю собак" - відомі слова. Треба отямитись, бо стаємо гірше звірів. Кров засліпила очі багатьох, однак здоровий глузд ПОВИНЕН ПЕРЕМОГТИ.
23 січень, 2014 в 18:03
Юлія Шрамко, репортер інтернет-видання ВолиньPost. О часи, о звичаї. Ще не так давно плідно працювала Людина в головного конукрента ВолиньPost - Волинські Новини. В даному випадку ситуація абсолютно зрозуміла, однак в нашій державі часто так: вчора "ярий комуніст" - сьогодні "радикальний свободівець". )))
23 січень, 2014 в 17:52