Віктор Вальчук
Дата реєстрації: 27 березень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Віктор Вальчук
Голова правління правохахисної громадської організації "АМР "Велес"
Нікчемний той народ, який не шанує своїх героїв, що віддали життя за свободу, незалежність своєї держави. Йосип Сліпий.
28 грудень, 2014 в 16:48
Про психологічне насильство над чоловіками я не замовчую, замовчує офіційна статистика по зверненнях від чоловіків, проте якщо на Вас "кричить" жінка, це все одно не дає право "давати по мозгах" і до речі - яке це : жіноче місце? А якщо над вами (чоловіки) вчиняється психологічне насильство - запрошую до себе на консультацію! Головне зробити перший крок та зрозуміти, що наприкінці життя страждатиме саме "розумний" член сім'ї, який все життя вчив як буде "правильно"....
21 грудень, 2014 в 20:32
Добре відклепана коса з часом може й щось відтяти....
21 грудень, 2014 в 17:59
Якби Бог призначив жінку бути господаркою чоловіка, він створив би її з голови, якби - рабою, то створив би з ноги; але оскільки він призначив їй бути подругою і рівною чоловікові, то створив з ребра - Аврелій Августин.
21 грудень, 2014 в 17:57
Правильна справа. До мене неодноразово звертаються люди з питанням по цих гральних автоматах (термінали державної лотореї???). Річ в тім, що їхні рідні (сини, внуки, чоловіки - чомусь переважає чоловіча стать ))) ! ) програють на цих "лоторейних" автоматах купу "сімейних" грошей. Можливо влада накінець-то почне звертати на це увагу, а не видаватиме дозволи на їх розміщення !!!
04 квітень, 2014 в 14:29