Марія Островська
Дата реєстрації: 10 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Марічка Островська
Луцьк
Я Щаслива з Роду, маю Добрих друзів - Живих і Ангелів (які бачать кожен крок Всіх)!
Жаль мені Вас, "Володю"!
26 червень, 2015 в 10:45
Дякую дуже за поради, за співчуття, прийму до уваги. Я пишу під своім ім'ям, а не ховаюся під псевдами, я говорю правду і буду кричати про неі на цілий світ, і я чесна з собою і людьми, бо не боюся говорити те що знаю і бачу, і моя родина, так як ви назвали "куприяни" МОЯ,і коли ви думаєте сьогодні так а завтра не так в залежності від вигоди собі, то моя родина не боіться і не жде благодатті там де нема правди, а судити і обливати брудом під фейками може кожен, чи то сусіди чи колишні друзі, майте сміливість - бажаю вам!дякую за увагу .
26 червень, 2015 в 10:44
І ще одне кореспонденту - Священик із сім'єю буде жити в Угринові в своій хаті і Нашому молитовному домі,на сьогодні,дасть Бог будем в церкві).А на рахунок "зайняли"храм то поправка-захопили під "проводом"турака аа який не має ніякого відношення до Православних людей нашого села,оскільки сам греко-католик.
13 червень, 2015 в 11:50
Всі прекрасно знають і ситуацію із священиком і з тураком, нащо ви себе ганьбите бідні і нещасні, і мене кругом приплітаєте,я звичайно дякую за увагу,але...ще раз дякую! Підтверджую свою величезну підтримку о.Ростиславу і сім'і, і буду продовжувати робити все що в моіх силах,щоб все"г***о" в моєму селі поспливало а після цього те все разом приберемо))) і хоча в декого може й після цього совість проснеться і буде встид за своі вчинки, знаю о. Ростислав нам допоможе з цим розібратися.і будемо жити в добрі і мирі. А на рахунок гучних заяв про Закон Украіни який викручують як кому вздумається,всі здогадалися))),то перед цим подумайте про СОВІСТЬ і що в КОЖНОГО Є ДІТИ,ВНУКИ і всім нам з цим жити. Дякую Богу за те що є купка рідних, друзів і однодумців,яких люблю і поважаю. І Вам Люди Дякую,за випробування яке зробить ВСІХ НАС сильнішими.
13 червень, 2015 в 11:24
насправді це дорога ідея, просто трохи дешево показано, Іштвану і Каріні творчого розвитку і більше поваги до глядача. Дякую Їм!
03 лютий, 2015 в 21:31