kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
може я і засранка закомплексована як ви сказали, але це моя суб'єктивна бумка і якщо уважно читаєте мої коментарі то не всіх я обсираю. а ви гребете всіх під одну "гребенку". якщо ви друг Іванни то я можу вас зрозуміти ви її захищаєте. хочу сказати що мої коментарі завжди обгрунтовані.
13 грудень, 2014 в 11:29
мене естетично " корёбит" від героїні... якщо вона ВІЗАЖИСТ (в чому я сумніваюсь) то вона повинна знати що в тренді зараз натюрель, а не "боевой раскрас" войовничих племен річки Амазонки. якщо вона прийде і покаже мені make-up з такими вилицями я публічно вибачусь перед нею. фух... тепер загальний образ. 1) пані Іванна треба поменше лаку використовувати бо перше питання яке виникає " це у неї жирна голова?" 2) плаття. ёпа мать!! да, плаття такого фасону дуже популярні зараз, але це мені нагадало зловісну Круелу де Виль з мультику "101 долмитинець". занадто пістрява це якась одна здоровення пістря... якби це був жакет якийсь моднявий на однотонному тлі було б круто. 3) прикраса. можливо окремо вона і була б нормальна, але на цій сукні вона просто загубилась. 4) шуба як шуба. нічого особливого 5) Іванна як ви на тих дибах по льоду ходите?? і взагалі наскільки я можу судити по модних показах відомих домів це вже не актуально. ДІДУХ! може люди у коментах таки праві?!
12 грудень, 2014 в 13:55
Фреймут, Верзун, соломинка, істерика адміністратора, завіса, аплодисменти.
12 грудень, 2014 в 12:49
дуже цікава стаття. дякую))
10 грудень, 2014 в 15:24
люди хоч хтось бачив взагалі справжнього рок музиканта???!!! де в одязі цього хлопця рок?! у мене теж ж косуха, чорні джинси та шапка, але це не означає що я рок музикант(хоча до музики маю дезпосереднє відношення). не можна вдягнувши куртку-косуху сказати я рокер! Рок це душа. до речі черевики геть не з цієї опери.загалом хлопець симпатичний і не більше... ДІДУХ! засумувала? я знаю причину...
10 грудень, 2014 в 14:14