kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
чесно кажучи я б дівчинку розділа і вділа заново. сукня з светром зовсім непоєднувані це факт. куди вона ту кофтину заправила з одного боку хз... довжина сукні для цієї не зовсім худенької ( я не кажу що вона товста. у неї чарівні форми) дівчини закоротка. светр скриває її принади + багатошаровість і здається що вона колобок. снікерси-о Боже!- неначе фонар який освітлює шлях і криком кричить гляньте я ж оце йду!!! колготи на мій погляд мали б бути густого чорного кольору . а краще б змінити їн на джинси. отже: сукню до літа в шкаф. снікерси "Сжечь" кофтину правильно випрати і висушити що б не було видутих рукавів+джинси або котонові штані бежевого кольору і буде гууд! ДІДУХ! ну хоч тут трохи проявила себе але треба ще попрактикуватись.
15 жовтень, 2014 в 14:36
це дуже цікава підбірка. дякую!
13 жовтень, 2014 в 16:15
цей стиль називається Casual(англ. Casual чи Casual Wear) — повсякденний одяг. В європейській традиції — вид одягу, стиль, котрий в першу чергу є комфортним. загалом так він і вдітий, як то кажуть "простенько и со вкусом" єдине що я б змінила це ремунь, якийсь він салдафонський. можна було б підібрати щось більш цікаве. ДІДУХ що неможна отак хоча б написати??
13 жовтень, 2014 в 13:15
зробила б трохи спокійнішим колір волосся,тому що він забиває симпатичне обличча дивчини. нарахунок одягу може сказати лише що це буденний одяг, аля 90ті тільки тоді ще чуб надирали. рюкзак це інтерпретація туристичного рюкзака які колись носили чи не усі хіппі.але зараз рюкзаки в тренді тому це хороший вибір. ДІДУХ ЗМИЛУЙТЕСЯ КІНЧАТЕ ВИ ОТІ СВОЇ РОБОТОКОМЕНТАРІ!
10 жовтень, 2014 в 15:50
"Сжечь все!" окрім окулярів вони дійсно круті, але це єдине що тут стильне. Отже: 1) що це за босоніжки??!! це абсолютний несмак. 2) сукня. таке враження що вона шкільну форму надягнула причому не першої якості,ще й пройма велика. подружку-дизайнера відправте вчитись куди подалі. 3)аксесуари. всі з різної опери.єдине що хоч якось перекликається це браслет і перстень що на весь палець. 3) сумка це взагалі окрема історія. сюди більше б пасував великий клатч. тусівництво і здоровий образ життя це речі протилежні. Дідух КУКУ!!!
08 жовтень, 2014 в 15:15