kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
ну от... як завжди тільки до Шопена і тільки проїжджа частина. А коли ж буде ремонт пішохідної частини від Шопена в сторону Київського майдану?????????? там просто немає тротуару. коли???
04 вересень, 2015 в 11:57
я не можу сказати,що в Гаразджі все гарно. Якщо зайти у старі сектори, то можна побачити разосші чагарником могили, які не прибирались багато років.Але найгірше те, що стали ховати в проходах між секторами. Причому поховання роблять так близько одне від одного,що пробиратися до місця потрібно прямо по могилам. Біля моїх діда і баби зробили свіже поховання, можна сказати впритул. Викопали землю, згрузили на нашу могилу. Потім закопали, а на нашій так безлад і остався. Приходиш, а там все в грязі, потоптано. Дуже неприємно.
20 серпень, 2015 в 11:06
неможу сказати скльки грошей там відмито і чи відмито, але можу сказати велике дякую людям які затіяли цей проект. хожу там майже щодня. там граються мої діти, грає в шахи мій свекор. це прекрасне місце для відпочинку. доречи майданчик для скейтерів та ролерів просто супер! хлопці витворяють такі кульбіти що страшно.і здається по місту більше немає таких майданчиків та щей вільнодоступних! тому, дякую!
18 серпень, 2015 в 11:07
а шо вона у нас зараз бескоштовна???!!!
14 серпень, 2015 в 13:09
давно пора. трудовий договір діє по всьому світу. закордоном навіть незнають що то таке трудова.
07 серпень, 2015 в 13:15