kalipso
Дата реєстрації: 19 вересень 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
я сама живу біля фонтану,того що навпроти гімназії №4. за все літо ніразу я не бачила що б раз у 2 тижні з нього зливали воду і повністю чистили. чесно там вже стільки бруду, що сталактити виросли. деколи на вихідних приходить мужчина і сачком виловлює те що зверху плаває. дно ніхто ніколи не чистить.
16 липень, 2015 в 15:26
чесно кажучи мені дуже шкода поштарок. в них і так робота тяжка і зп мала так тепер вони ще мусять торгувати всякою всячиною. від господарчого мила та сірників до ковбаси. і це все береться на зп. вона це все мусить продати,а як не продасть то собі бери і з зп вирахують.
16 липень, 2015 в 11:18
логіка наших владників мене просто вражає. місць відведених для вигулу собак у нас НЕ-МА-Є! Парк хіба що, але я туди о 22 вечора не піду бо хто його зна... у тій самій польщі в кожному дворі на сміттєбаках вісить оголошення прибери за собакою і одноразові рукасички. покакала собака, господар рукавичкою зібрав у сміття викинув. а у нас?! я це лайно вибачте маю нести собі додому, бо ж смітників ніде немає!!!!!!!!!!!!!!!!!!! де логіка, поясніть? мені?
14 липень, 2015 в 14:05
а чого ж ві-фі по паспортам вже є, заборона носіння мереживної білизни була, тепер це. а далі заборона на всесвітню мережу, в Росії саксу нема, продукти по карткам, да здравствует СССР!
14 липень, 2015 в 12:11
треба зробити нормальний туалет, при чому бажано не один а декілька. бо люди як ті собачки "де хочуть пісають, де хочуть какають" а потім то все смердить. зробити його платним, але щоб чисто було.
03 липень, 2015 в 12:05