korosy
Дата реєстрації: 06 листопад 2014 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
якось дивно звучить, що здоров'я діабетиків під загрозою...
14 листопад, 2014 в 15:23
там можна знайти кращих, ніж біля пивнушок (зі всіма витікаючими))
14 листопад, 2014 в 13:49
от не треба ла-ла... "“Перший раз за всю історію участі партії у виборах я не піду номером 1. Я поступаюся цей номер тій людині, яка не просто гідний цього номера. Це сьогодні символ боротьби України за незалежність”, – заявила екс-прем’єр під час свого виступу." "Сторони також обговорили підготовку до виборів. У цьому зв'язку представники делегації ЄНП відзначили важливість балотування льотчиці Надії Савченко номером один у списку партії "Батьківщина". ""Це сприятиме нашим спільним зусиллям щодо звільнення Надії з незаконного ув'язнення в Росії", - наголосила голова делегації, віце-президент групи ЄНП з питань східноєвропейських держав Сандра Калнієте." ще скажи, що виборча програма тимошенко і справа по савченко то зовсім різні речі і ніяк не повязані між собою!!! і адвокат говорить суто від свого імені чи імені свого клієнта... от не треба.
14 листопад, 2014 в 11:22
да? краще б у нас була достовірна інформація, що по всій території і миша не проскочить!щоб в москалів навіть думки про наступ не виникало, а не гратися інформацією.
14 листопад, 2014 в 11:16
"Який з цих напрямків буде головним - залежитаме від стану нашої оборони. Скоріше за все Маріупольський." це ми самі визнаємо (вказуємо), де в нас найслабша оборона?
13 листопад, 2014 в 23:48