pola.nata
Дата реєстрації: 23 березень 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Поліна Січевська
Ви вважаєте, що маєте право мене ображати і обливати анонімно брудом, а я на ваашу думку ще й маю промовчати? Та хто ви такий (така) і чого до мене вчепилися? Ваші коменти до матеріалу не мають жодного відношення.
21 червень, 2015 в 17:07
Ахаха... Посміялася від душі)) Взагалі, груба тут не я а ви, але ваша грубість мені до лампочки... І часто ви думаєте про товстий хрєн?)))))))
20 червень, 2015 в 17:30
Якщо вам треба у початкові класи, то йдіть собі, поважаю жагу до знань)))
20 червень, 2015 в 17:20
Що за брєд??? Ви, шановний холоп хоч самі зрозуміли, у цьому безглуздому наборі слів, що мали на увазі? І сарказм на рахунок Золя та Мопасана (сумніваюся, що читали) якийїсь не в тему.Не потрібно заздрити, якщо хтось може складніше написати речення, аніж ви?
20 червень, 2015 в 16:52
Шановний пане, Холоп, я ходила і ходжу куди мені заманеться. І це не розслідування. Взагалі не зрозуміла суті коменту, це типу докір? Чи на вашу благочистиву думку по клубах ходити не можна?) Відносно того, що, твір "полуничний" - ви, напевне, полуничних творів не читали, почитайте і зрозумієте - ніякий він не полуничний. І ще, пане Холоп, якщо хочете мені щось сказати - будь ласка під своїм прізвищем. Я ж не анонімно зробила публікацію... Якщо ви якусь фігню ляпаєте - майте сміливість не ховатися під різними ніками, навіть якщо ці ніки більше кажуть про вашу особу, аніж ім"я та прізвище.
20 червень, 2015 в 11:28