Данило Данило
Дата реєстрації: 27 червень 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Данило Данило
Минулого літа в поліклінічі Волинськоі Обласної Клінічної Лікарні на Грушевського в черзі на прийомі сижу я а за мною сидить жіночка літ так собі 65-68 й розповідаё мені каже в мене високе дуже давления а сама я з села. Приїхала по справах в Луцьк іду Луцьком жара і тут мені кров в голову вдарила стало недобре затошнило мене каже жіночка лягла я на газон під дерево в тінь в центрі міста й лежу відхожу від приступа а йшов мімо міліціонер й вчепився до мене наче я напилась а мені погано кажу йому я в мене давления високе я не алкашка а він мене за шкірку і в міліцію забрав а там мені штраф 400 гривень впаяли старій бабі плачучи каже жінка. Ось така правда житя сумна правда!
03 січень, 2016 в 20:11
Андрію я не приймаю все за чисту монету я розумію де юмор в коментах але я дякую за ваш коментар.
01 січень, 2016 в 16:55
Всіх з новорічними святами випивайте гуляйте всім добра та благополучя з Новим роком всіх!
01 січень, 2016 в 16:13
Вот читаю я ваші коментарі й думаю собі чи ви хлопці зовсім з перепою чи тільки проснулись такий бред пишете які там деверсанти який там Путін ви шо прикалуётесь! Просто наші тепло централі та тепло мережі ще за царя гороха прокладались в евросоюзі кожних 20 років всю гілку теплотрас міняють а в нас нечасто ось вам і результат нема тепла а коли пустять тепло то батареям хана буде всі радіатори порве!
01 січень, 2016 в 15:55
Я не згоден з думкою що там татари такі сякі так само можна й про народ Донбаса сказати шо вони такі сякі не вийшли на захист Донбаса коли там ще нічого не було А лише Тихо помішені бабулі стояли й кричали ми за Леніна за чапаёва. А стосовно Ёвропи в україні то вона буде і будемо ми жити краще Італії й Португалії а весь світ буде нам заздрити але спочатку треба шоб примёром став Саакашвілі (моя особиста думка) або Тимошенко хотя її уже давно списали на смітник історії хотя баба вона Огонь.
29 вересень, 2015 в 21:41