Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
Буде, але це буде не мирний, а військовий... Так я поводяться з нашими воїнами, це не минуче. На майдані не буде уже не "шоколадки" ні "бакс бані" ні "земелі"... Думаю, що військові захоплять аеропорти, пво і ніяка б....ть не втече від відповідальності, як це зробило на прізвисько "шапочнік" !!!!!!!!!!!
18 листопад, 2016 в 21:16
Розкажу одну історію, де був свідком. Приблизно 2004 – 2005 р. ми після роботи з колегами вирішили відпочити біля води в Теремно, зайшли, купили горілки, пива, закусити і присіли біля ставка. В кроках 10 від нас замітили 2 чоловіків з великими хрестами на шиї. Не буду описувати все, почну з головного, через годину один з тих чоловіків підійшов до нас і запитам, чи в нас немає ручки чи олівця, щоб щось записати... В нас такого нічого не було і я запропонував йому випити з нами, налив повний пластмасовий стакан (200 гр.) горілки і такий же пива, щоб запити )))) Чоловік не відмовився, випив за один раз горілку і запив пивом. Розговорившись з ним, до нас підійшов і другий, аналогічна процедура з випивкою… Посидівши на березі ми вирішили охолодитись в воді, вони також пішли з нами. У воді, один з тих чоловіків розмовляв з моїм товаришем і за декілька хвилин товариш різко вийшов з води… Коли я поплавав і вийшов на берег, він мене відізвав у бік і повідомив, що той, з ким він розмовляв у воді почав його трогати за я…ця. )))))) Як виявилось пізніше, це були два кума, «батюшки» з Луцького району…. Ось такі у нас слуги Господа !!! P.S. Дивлячись як ростуть церкви у місті, уже навіть не сумніваєшся, що це звичайний бізнес, який не оподатковується ((((((((((((((
18 листопад, 2016 в 19:42
А з якого часу, технічне приміщення належить одному мешканцю, який зберігає там свої особисті речі?
16 листопад, 2016 в 13:52
Абрамов тварина, яка їсть капусту.... Слів більше немає... 99% що "Тарантела" не проплатила, так як були впевнені (і ми це бачили), що в них все ідеально!!!
14 листопад, 2016 в 22:42
Я не можу найти де написати відгук за перевірку Луцька, але за "Тарентелу" рішення було не справедливе... Я можна сказати не дивлюся це, але змушений слухати, так як дружина це дивиться. Я впевнений, що перевірки проплачені, так як не дати відзнаку тільки за те, що офіціант запитав пін код.....? Зі всіх плюсів 1 мінус? Це показово те, що потрібно платити їм.
14 листопад, 2016 в 22:27