Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
СПРОБА № 4, так як попередні коментарі напевне не підійшли ВП, так як я написав правду за ПБ... P.S. Або блокуйте мій профіль, або не видаляйте правду!!! В даному коменті я не порушив жодного із правил!!! А якщо нарушив, напишіть який!!! Два дні назад була подібна новина, для чого повторюватись? http://www.volynpost.com/news/69821-pryvatbank-zaproshuie-na-robotu-foto Задумайтесь на ВИМОГИ, позначені *: Вимоги до працівників: - комунікабельність; * орієнтація на результат; * орієнтація на розвиток; * відповідальність; * стресостійкість. Орієнтація на результат - мається на увазі, що якщо у Ваші родині не всі (включаючи неповнолітніх, інвалідів, пенсіонерів і т.д.) користується будь-якими послугами, Вас змусять їх залучити на обслуговування в ПБ. Орієнтація на розвиток - те саме, що і "Орієнтація на результат". Відповідальність - чудове слово, я за, але тут є підводний камінь, Ви змушені 100% виконувати вказівки керівництва, навіть якщо вони суперечать Українському законодавству, а якщо (точніше не якщо, а коли) Ви виконали дані вказівки і щось пішло не так, то вині будете Ви, так як ПБ заднім числом перепише внутрішні документи так, що це не керівництво Вас заставило, а це була Ваша власна ініціатива. Стресостійкість - ось тут Вам нудьгувати не прийдеться ))) Як від невдоволених клієнтів (які через дітей, які працюють в колцентрі 3700 а також у чаті інтернет банкінгу), так до завжди невдоволеного керівництва. А якщо Ви все ж наважились на роботу в ПБ, наполегливо рекомендую вивчити ВСІ банківські продукти від А-Я, навіть якщо по Вашій майбутній посаді воно не потрібно. Не вірте, що будете отримувати зарплату, яку тут прорекламували... І на кінець, прийом на роботу проходить через поліграф (детектор брехні) і звільнення також через нього (для тих хто відстоює свою думку). P.S. А для рекламістів ВП, а також відділу кадрів ПБ рекомендація, вказуйте все як воно є, а то ваш ресурс стає схожий на продажну ....
02 червень, 2016 в 10:27
На рахунок лікарняних, вони є, але не ті, що прописані законом. Перші 5 днів платить ПБ по 10 грн. за добу, а після 5 днів, оплачує держава, так як прописано в законі.
30 травень, 2016 в 14:43
ха ха ха... Нехай прес центр ПриватБанку розкаже все, тобто, що 70% мінусів проти 30 того, що обіцяють...
30 травень, 2016 в 12:40
Шановні редактори ВП, останнім часом я замітив, що замість новин, сайт друкує рекламу. Ось і ця остання Ваша «новина», «Відтепер не сплачувати кредити можна довше» - але це для єдиного банку, який заплатив ВП за рекламу, якщо це був би закон, да, я би рот закрив. Давайте перейдемо до мого обурення: Максимальна відсоткова ставка по депозитам даного банку, максимум 23% річних. Що це означає? Клієнт, який розмістив свій депозит в банку (інформація http://www.forward-bank.com/uk/deposits), буде отримувати 1,916% в місяць, від суми на ЗАЛИШОК. Тоді як оформивши кредит, клієнт буде платити до 3,99% КОМІСІЇ та 0,01 ПРОЦЕНТІВ (інформація http://www.forward-bank.com/credits/kredit_na_kartu) за надання кредиту. Уже ми бачим закономірність приблизно 1/3. Давайте розберемо ситуацію: Процент – це нарахування коштів на ЗАЛИШОК грошей. Комісія – це нарахування коштів на ПОЧАТКУВО суму позики. Давайте розберемся, що таке процент і комісія на прикладі 10 000 грн по кредиту: За депозит я писати не буду, тут і так все зрозуміло. А за кредит напишу! Позичаючи (на прикладі 10 000 грн.) Ви, що місяця будете сплачувати КОМІСІЮ – 330 грн. і ПРОЦЕНТ 10 грн. (процент за перший місяць, далі буде менший процент). Але не потрібно розслаблюватись, КОМІСІЯ 330 грн. буде навіть при тому, якщо позичальник буде винен хоча б 0,01 грн, так як комісія нараховується на ПОЧАТКОВУ суму!!! Робіть висновки читачі і переказуйте їх своїм близьким! А побажання ВП, не будьте С**И, і наддавайте інформацію для волинян та Українцям, яка не зашкодить ним, а не бравши гроші ніби за новину, а на ділі РЕКЛАМУ, від даного банку та від ПриватБанку, інформація яка з’являється кожний тиждень!
30 травень, 2016 в 01:13
Да просто проплачена реклама під виглядом новин. ((((((
27 травень, 2016 в 18:08