Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
Да проблема і в рекламних бігбордах і маршрутних таксі, особливо в останніх. В 2014р. водії таксі ,які мали обслуговувати членів ДВК, мали пройти обов'язкову перевірку свого авто в ГАЇ, де не допускали авто (навіть якщо воно випущене було в 2014р., але була тріщина лобового скла). Якщо б маршрутні таксі проходили перевірку (не проплачену) хоча б раз в квартал, такого не було. Пляс на підприємстві повинно бути як мінімум дві відповідальні особи (лікар та технік), які реально несли покарання, а не штрафи, то все було б нормально. А також прийом на роботу проходили через держструктури, які б реально перевіряли водіїв на адекватність і вміння керувати маршрутним таксі.
25 травень, 2016 в 18:06
На даний момент це національний заповідник, де важко обійти закон, а коли буде курортна зона, тоді закони, які забороняють будівництво та інше, буде дуже легко обійти, тому він і робить це все.
23 травень, 2016 в 12:08
Єдине що ще на сьогодні радує, що на пропускному пункті Угринів, прикордонники переписують номери машин і хто за ким стоїть і не пропускають тих хто вклинився в чергу. Іноді описують номери авто, проходячи з кілометр! Але черга рухається так як потрібно, а не по 10 метрів в 2 години, як на Устилузі і Ягодині !!!
22 квітень, 2016 в 14:26
Ще б він розповів як це правильно зробити, щоб не були липові черги, які потім можна буде продавати іншим. Зараз хоч прикордонникам платять щоб проїхати, а тут взагалі маразм буде..... Як на мене, потрібно встановити апарати, як у візовому центрі, з порядковим номером і буде все чітко, а не кум, брат чи сват робить вікна в черзі... Все через них, так як місцеві гасають туди - сюди і пропускать (роблячи вікна у черзі) авто своїх родичів і знайомих біля самого кордону.
22 квітень, 2016 в 14:23
В мене чудова ідея для студентів. Якщо ви здали екзамени, а 1 з них завалили, не пройшли його по 2 іншим відомостях і вас відрахували, звертайтеся до суду, щоб вам видали диплом спеціаліста, що таке 1 екзамен порівняно з тим, що ви здали інші 6... Бред... кожні 2 роки дисциплінарне стягнення (це тільки які зафіксовані) "задовільно" з виконання завдань з вогневої та фізичної підготовки. На то вони і реформи, щоб відсіювати....
13 квітень, 2016 в 17:29