Серый Белый
Дата реєстрації: 08 листопад 2015 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцк
03 травень 1980 р.
А тепер до доріг... Чи точніше сказати вулиці... пр. Соборності 25... Це жах, поклали кілька років новий асфальт, але як рах...ти. Всі хто проходить по цій ділянці до свого будинку змушені проходити смугу перешкод від арки до третього під'їзду даного будинку, так як після опадів, утворюється калюжа на 2 під'їзди, яка практично ніколи не зникає. Силами мешканців була спроба викласти тротуар кирпичами, але це ніяк не допомогло, так як машини які проїжджають через цю калюжу заливають повністю пішохідну доріжку.
11 березень, 2016 в 22:50
Мда... Що можу сказати на це. Зібралось дві команди "тролів" і кожен тягне на свого власника. Молодці, гроші свої відпрацювали на всі 101%. Я нейтралітет... Но мене цікавить одне питання: Що пан Олександр зробив для міста як підприємець? Чи потрібно вважати пророблене "ним" (точніше Палицею (за нього я проти нічого не маю)) за місяць до виборів?
14 листопад, 2015 в 20:57
Не зрозумів я... Самогубство чи вбивство?
14 листопад, 2015 в 20:42
І на додаток, не так далеко від Ковеля http://www.detector.rv.ua/ Періодичні перевірки працюючого персоналу 450 грн. + витрати на автобуси.
13 листопад, 2015 в 00:36
Можливо моя думка когось зацікавить з новоутворених депутатів. Потрібно прийняти закон, який би дозволив би встановити камери відеоспостереження у класах, коридорах, при шкільній території. І тоді всі думали що роблять, так як їх свідчення можна буде перевірити. Знайти кошти я впевнений не проблема, це 1 комп'ютер-сервер і камери (це не великі витрати, для безпеки як дітей, так і викладачів). P.S. Як на мене, винуватий викладач, але це моя особиста думка. А щоб підтвердити слова викладача чи школярки, можна одну з них звозити на поліграф... І тоді всі питання, сумніви відпадуть самі собою. P.P.S. Не так давно у мене був діалог на подібну тему з приятелем... Він прихильник того, щоб було як колись... Підійшов викладач, тріснув указкою дитину і для школяра це уже наука, що так робити не можна. А ось молоді спеціалісти цього бояться робити, так як зараз діти занадто розумні. Я прихильник останнього... Тому і переконаний, що педагог, яка написала цей текст винна на 95%... І як завжди хоче перекласти винну на дитину, але зрозумійте одне, діти зараз не такі, якими були Ви, вони знають свої права. Дай Вам Бог, щоб на Вас не завели кримінальне провадження, так як Ви несете відповідальність за дітей які знаходяться у школі (не важливо, чи це урок чи перерва), по за територією школи Ви не відповідаєте за них.
13 листопад, 2015 в 00:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 наступна