Додати запис

У Приморську комуністи обікрали виставку «Народна війна». ВІДЕО

Під час презентації виставки “Народна війна”, присвяченої історії українських визвольних змагань у 1917-32 рр., активісти КПУ в місті Приморськ (Запорізька область), демонтували виставку за допомогою ножа і викрали експозиційні плакати.



Про це повідомляє київський “Меморіал”.

Виставка “Народна війна”, яка розповідає про повстання українців проти радянської влади в період між світовими війнами, була розгорнута у вестибюлі другого поверху учбового корпусу Ногайського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету.

Експозиція зареєстрована Міністерством освіти України і отримала позитивну рецензію Національної академії наук.

Дозвіл на проведення виставки дав директор, а встановити її допомогли студенти коледжу. До візиту в Приморськ експозиція була розгорнута у Дніпродзержинську, а до того – ще у 26 вузах країни.

За словами оріганізатора виставки, засновника Музею радянської окупації Романа Круцика, в день відкриття виставки у Приморську до кабінету директора коледжу з’явилися 5-7 чоловік – представників місцевого осередку Комуністичної партії.
“Поводили себе вони агресивно як до директора, так і до викладачів та вимагали відміни презентації експозиції, – йдеться у заяві “Меморіалу”. – Коли ми спробували пояснити, що вони своїми претензіями втручаються в учбовий процес, то один з комуністів в однострої радянського полковника обізвав Круцика вандалом.

Поки точилась дискусія в кабінеті директора, у вестибюлі двоє молодих комуністів обривали плакати експозиції.

"Як виявилось, це були син колишнього секретаря райкому партії на прізвище Тиховод та комуніст Морозов, – зазначив Круцик. – Після хуліганського демонтажу розгорнутої експозиції вищезазначені комуністи вкрали сім плакатів і втекли”.

Після проведення круглого столу з викладачами коледжу представники “Меморіалу” зібрали залишки експозиції та в районному відділку міліції м.Приморськ подали заяву про хуліганські дії комуністів.

Презентацію виставки та екскурсії для студентів було зірвано. Однак організатори виставки прочитали лекцію для викладачів і роздали їм матеріали експозиції в електронному вигляді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай да камунізди , ай да гопніки-гопота!
Відповісти
Як кажуть правда очі ріже! Як кричить дебіловіч комуняк к отвєту!
Відповісти
а що ще вміють ці уроди, окрім як комуніздити, і язиками ляскати? В даному ж випадку ще й спадковість гарно прослідковується!)
Типовий Поліграф Поліграфович)))
Відповісти
Та ви всі один одного варті.
Ви ладні що небудь робити аби не працювати.
Працею треба доводити любов до батьківщини, а ви тільки і вмієте лайном обливати всіх навколо себе, це і комуністи роблять, і націоналісти.
Користі від вас обох за 20 років нуль, дій нуль, до влади приходять хто завгодно, тільки не патріоти, бо поняття патріотизму перекручено вами оби двома.
Ідіть у небуття вже, досить каламутити людей.
Відповісти
Гиии,ти зовсім хворий??? Комуняки ВІШАЛЬНИКА-СТАЛІНА героєм роблять та пам*ятники ДУШОГУБУ встановлюють разом з ПРивидами,литвинівцями,ТУШКАМИ та всякою НЕЧИСТЮ - а ти за ними горою стоїш!!! ДЕБІЛ!!!!!!!
Відповісти