Додати запис

У Кремлі зібрались пересилити українців до Сибіру

У Кремлі зібралися пересилити до Сибіру 7 млн ​​українців, начебто "для створення демографічного кордону проти китайського напливу". Ці плани втілювати в життя збираються після можливого вступу України до Митного союзу. Про це на круглому столі "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" у Ростові-на-Дону заявив секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Єдина Росія" Антон Бредіхін. Він, зокрема, презентував проект комплексного аналізу регулювання міграційних потоків в Сибір і на Далекий схід "Єрмак 2.0", повідомляє Укрінформ.
"Буду коротким: базова суть питання полягає в створенні сприятливої ​​основи для міграції (спочатку трудової) на територію Північного Сибіру 7 млн ​​українців, переважно з західній частині країни, на Південь Сибіру - Забайкаллі - 3,5 млн кавказців, і дисперсне розселення шляхом перенаправлення міграційних потоків з Центральної Росії на Зауралля 5 млн таджиків і киргизів. Лише так, при тенденції скорочення населення Сибіру, ми можемо створити перший демографічний кордон проти китайського напливу ", - вважає Бредіхін.
За його словами, вибравши шлях на об'єднання з іншими країнами, Росія продовжує забувати про те, що російське Зауралля продовжує залишатися малонаселеним. Це, на думку Бредіхіна, і є зворотною стороною медалі інтеграції.
Він зазначив також, що в Сибіру Росія стикається з Китаєм, який планомірно і точково управляє своєю діаспорою - хуацяо, чисельність якої в Росії з кожним днем критично збільшується. Разом з тим, говорячи про необхідність заселення цієї частини Росії, Бредіхін нічого не сказав щодо необхідності переїзду самих росіян в ці малозаселені регіони РФ.
Нагадаємо, що правляча в Україні партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем неодноразово заявляли про зовнішньополітичний курс на реанімацію колишнього Союзу, або ж на вступ України до ЄЕП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАК ОТ ДЛЯ ЯКОГО МИТНОГО СОЮЗУ ЦИМ ВИРОДКАМ ПОТРІБНІ МИ , УКРАЇНЦІ! ПРОПОНУЮ ПЕРШИМИ ЕШЕЛОНАМИ ТУДИ ВІДПРАВИТИ КАЛЄСНІЧЄНКІВ , БАНДАРЄНКІВ , КІВАЛОВИХ ТА ІНШИХ ПАБОРНІКАВ РУСКАГО ЯЗИКА В УКРАЇНІ!
Відповісти
Ви що нової догми ПР не чули - відтепер нам тілько в ЄС. Он минулої п*ятниці в шустера Олійник проти ТС рєзко виступив. коммі Голуб був просто в акуї :D
Відповісти
Новая страшилка для дебилов.Чушь редкая.
Відповісти
ПересИлити - так і тягне прочитати це слово з наголосом на "И" чи пересЕлити? Невже є в нашій мові слово "пересИлення"? Це показник грамотності автора!
Відповісти