Додати запис

ТОП-10 цитат Кварцяного

Підбірка найгучніших цитат Віталія Кварцяного, виступ на прес-конференціях якого завжди проходять на підвищеному емоційному градусі.

10. Зараз слухаєш по радіо: жінки кажуть, що мужиків немає - один наркоман, інший алкоголік, третій кудись в тундру поїхав, пиво п'ють. Немає зараз мужиків. А де я їх повинен узяти?

9. Я йому сказав: "Ти що взагалі робиш? Ходиш під час передачі, а грати залишилося лічені хвилини!" Так тепер ходи собі за полем, якщо не розумієш, що потрібно завжди шукати останній шанс, останній крок, останній міліметр землі, щоб її виграти, використовувати, проткнути, вирватися, вмерти! Так ні, він ходить. Тому і заміна.

8. Наші гравці зовсім не виконали установку на гру. Це трагедія з мізками футболістів, це велика проблема. Нічого не розуміють. XXI століття убив розум, мислення, логіку, кмітливість людей.

Вони в мене сьогодні стільки крові попили, це просто жах, це просто катастрофа. Всі, як один. Що 33-річні, що 17-ти, що 15-ти - перелякані, бо у них в голові, напевно, тільки комп'ютери, і ця проблема буде мучити нас всіх дуже довго.

7. Пічкур дуже важка людина. Не п'є, не курить ... Інші хоча б пиво п'ють. А він ніколи не розслабляється.

6. Є у нас воротар - Ісса Ндоє. Це взагалі шедевр! Феномен! Кращий у світі! Ні в "Манчестер Юнайтед", ні в "Мілані", ні в інших суперклубах такого воротаря немає. Побачите його в грі, згадайте мої слова. Він може спіймати м'яч однією рукою і жбурнути його на 85 метрів.

5. Не треба купувати гравців за 10 мільйонів доларів. Можна купити хорошого виконавця всього за пару вагонів картоплі. Заощадимо грошей, дамо більше преміальних хлопцям.

4. Ну що поробиш, такий вже в мене характер. Кричиш футболістові: "Петя, Петя!" - Він не чує. А тільки рявкнешь: "Урод, я тебе приб'ю!" - Чує відразу ж і починає заводитися на полі.

3. Нападник сьогодні на курорті був. Зараз буду різати його на шматки і в посилці відсилати на батьківщину. Їх тільки кувалдою потрібно виховувати. Одного, другого, третього ...

2. У нашій команді є гравці, які грають за збірні якихось республік. Що вони там роблять, не розумію. За тарілку супу куплені і за тарілку супу і склянку чаю грають.

Ще не пізно, потрібно півкоманди розігнати, а на їх місце набрати нових футболістів. Нехай сидять вдома і оселедець або банани продають.

1. Я скасував харчування, і сьогодні гравці були трохи злішими. У футбол грають голодні, злі і кмітливі. Все - харчування за свої гроші. Нехай їдять, що хочуть, хоч гумові чоботи. Будуть голодні і розумні, бо починають думати, де взяти шматок хліба.

Якщо зарплату не будемо платити і премію, то взагалі увійдемо в Прем'єр-лігу. Форму "Пума" заберемо, пересядемо на ЛАЗ жорсткий і іржавий. Будуть голодні, злі і почнуть думати, не зовсім, правда, але вже крок зроблено, і ми на правильному шляху.

А увійдуть до Прем'єр-ліги - все повернемо: і гроші, і премії, і нагодуємо, як верблюдів. Правда, верблюдів багато годують до того, ну а ми після нагодуємо.

Дізнайся більше: http://man.tochka.net/ua/36560-top-10-vyskazyvaniy-vitaliya-kvartsyanogo/

П.С. Коментар користувача: А мне его диалог с Сабо нравится! - (Сабо): Виталик, они же сейчас всех моих игроков перебьют! А мне в Лиге чемпионов играть! - (Кварцяный): Да мне по ... твоя Лига!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самобутній, яскравий, чесний, не завжди і не всім зрозумілий чоловік. Це якраз те, що має називатьися словом ОСОБИСТІСТЬ.
Відповісти
пора уже с Котлюка денег требовать за использование имени известного тренера.
Відповісти
як кажуть наші північно-східні сусіди: "толі іщьо будєт" :)))
Відповісти