Додати запис

Держава повинна дбати про тих, хто виконував присягу у війні в Афганістані

Кличко: Держава повинна дбати про тих, хто виконував присягу у війні в Афганістані

Сьогодні більшість воїнів-афганців залишилися сам-на-сам зі своїми проблемами. Багато з тих, хто потрапив на війну в Афганістані і виконував присягу, не мають елементарних речей, необхідних для нормального життя. Держава повинна дбати про ветеранів і забезпечити їм гідний захист, - сказав Віталій Кличко на мітингу біля меморіалу пам'яті воїнів України, полеглих в Афганістані.
Лідер партії "УДАР", народний депутат від "УДАРу", голова Кримської республіканської організації Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Куніцин та голова Комітету у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді глав урядів СНД Руслан Аушев вшанували пам'ять воїнів, полеглих в Афганістані та поклали квіти до меморіалу у Києві.
"Я хочу особисто висловити глибоку шану воїнам-афганцям, яких поєднало справжнє бойове братство, які до кінця виконали свою присягу, - звернувся до ветеранів Кличко .- І тим, хто загинув. І тим, хто сьогодні тримає оборону від життєвих проблем та негараздів. Держава сьогодні не може забезпечити захист цим людям, тому для нас особливо почесно зробити невеликий внесок і вручити ключі від нового авто учаснику бойових дій в Афганістані Григорію Довгополу. Він повернувся з війни інвалідом і сьогодні працює вчителем на Чернігівщині. Ми сподіваємося, що ця машина полегшить життя Григорія і його родини", - зазначив лідер "УДАРу".
Кличко подякував воїнам-інтернаціоналістам за їхню силу характеру та активну громадянську позицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зашитый збейся!
Відповісти
Штопаная гнилая гиена.
Відповісти
А про тих , хто боровся за цю Україну , хто повинен дбати?
Відповісти
Що за дурня , які вони хєрої?За яку вірність і якій присязі їх треба поважати? солдати , що воюють на ЧУЖІЙ ЗЕМЛІ ІЗ ЗБРОЄЮ В РУКАХ --- ЦЕ ОКУПАНТИ!!! Яка має бути повага до окупантів? Яку державу захищають окупанти на чужій землі? Афганістан на СССР не нападав!
Відповісти
Argumento ponderantur, non numerantur!))) Опосуми))
Відповісти
FORTUNA NO PENIS --- NO MANO MANDATO! переклад написати?
Відповісти
Мої знайомі справжні ( а не липові афганці)намагаються взагалі НЕ ЗГАДУВАТИ про ТУ СЛУЖБУ І ТАК ЗВАНУ ВЄРНОСТЬ ПРИСЯГЄ! Бо доводилось в більшості випадків просто винищувати цілі аули тільки за те , що хтось із місцевих афганців застрелив бойца - мародера чи гвалтівника . вони соромляться ТИХ "ПОДВІГОВ" . інші казали так "Хто йшов в атаку --- тому х..й в с..ку, а медсестрі за пі.. ду -- красну звізду(ордєн чи мендаль). А піаряться на цій темі такі як клічко та йому подібні червонопіські і компашка!
Відповісти