Додати запис

Кличко: Янукович та уряд довели, що не можутьпрацювати за правилами і для людей

Кличко: Президент Янукович та його уряд за три роки довели, що неспроможні працювати за правилами і для людей

Лідер “УДАРу” подякував своїм однопартійцям, які 18 діб блокували президію Верховної Ради з вимогою забезпечити контроль за неособистим голосуванням, а також депутатам “Батьківщини” та “Свободи”, які приєдналися до “УДАРу”. Про це він сказав в ефірі програми “Шустер live” на телеканалі Інтер.

“Для нас, нової парламентської сили, це булла перевірка нашої міцності і послідовності. Ми блокували президію, бо не було іншого способу добитися наших вимог. Парламентські старожили не вірили, що ми зможемо реалізувати наші плани, але ми їх реалізували”, - відзначив Віталій Кличко.

"Ми боролися за те, щоб парламент ухвалював рішення, які потрібні для країни”, - підкреслив Кличко.

За його словами, cьогодні Україна, незважаючи на свій потенціал, знаходиться в глибокій ямі. Падіння ВВП, виробництва, бізнес згортається і тікає. А це значить – падає реальний рівень зарплат та пенсій.

"Сьогодні, я презентував представникам європейської бізнес-асоціації програму економічного розвитку України на середньострокову перспективу. Вона розроблена на основі програми партії «УДАР». І складається з конкретних кроків для перетворень, які повинні забезпечити європейські стандарти якості та безпеки життя кожного громадянина", - зазначив Віталій Кличко.

"За три роки Президент Янукович і його уряд довели, що вони неспроможні втілити такі зміни, працювати за правилами і для людей. І я сподіваюся, що ми разом з колегами по опозиції наблизимо момент зміни влади в країні задля забезпечення гідного життя українців",- підкреслив Кличко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов цей клоун-електрик?
Відповісти
До речі,цей "клоун-електрик", класний спеціаліст по чеканці,електронниці,знавець в рибній ловлі,і був ведучим спеціалістомпо по мененджменту в нашій фірмі з міжнародними звязками .Людина яка перечитала таку кількість особливо технічної літератури ,що може спілкуватись на будь_які теми.І багато інших хороших якостей.Так що клоун це ви шановний попєрєднік-
ПАР
Відповісти
Сколько литературы и какой Вы собрали для Крыма?
Куда Вы ее собираетесь передать?
Відповісти