Додати запис

Притон свавілля у скверику,напроти ЛРДА ВО!


Не дивлячись на те,що місто заполонила шалена кількість барів,ресторанів,готелів і т.д. на вул. Ковельській - успішно функціонує нелегальний притон у вигляді «оздоровчого комплексу» під туями у міні-скверику,що розмістився навпроти ЛРДА ВО.

Поряд,за декілька метрів від скверику знаходиться один із місцевих кафе-барів «Лія»,та чи то потенційних клієнтів «драконівські» ціни,чи просто хамське обслуговування(зі слів колишніх клієнтів) цього закладу не влаштовує,одним словом, як альтернативу,любителі «культурного відпочинку» вподобали собі місце під відкритим небом!

Асортимент залишків цих гучних масових гулянь «під туями» різноманітний:від бульболяторів до елітних коньяків та…



















Використаний засіб від знаряддя «кохання» після акту «любові» виїзного «фуршету» під туями!


А ці «фрагменти» одягу,певно залишив похапцем один із учасників акту «любові»,перебуваючи в повній «агонії кохання»!


Контингент відвідувачів цього стихійного «місця відпочинку» різноманітний:від місцевих 14-ти літніх гопніків і до більш «світської» публіки,яка приїжджає сюди на дорогих іномарках,деколи навіть з державними номерами,в компанії «жриць кохання»,щоб у тихій «романтичній атмосфері» в темній підворотні, насолодитися усіма втіхами плотського життя,різними способами кому що більш до вподоби,дивлячись від можливостей та потреби «відпочиваючих». І що характерно всі оці оргії «культурного відпочинку» відбуваються там системно не тільки вечором та пізньої пори,а і серед білого дня на очах дітей,які повертаються зі школи!

Судячи про залишки стабільних «банкетів»,які демонструють благоустрій міста та доповнюють своєю «гармонійністю» фасад державної установи,напрошуються такі висновки,що з нелегальною «адміністрацією» цього притону «господарники» мікрорайону «Красне» горезвісного ЖКГ №5, договору про прибирання належної до цього жеку території – договір не заключили!
А ще більше всього обурює місцевих жителів ,що за пару метрів від цієї «малини» розміщений «Дільничний пункт міліції» і все це свавілля коїться вже не один рік поспіль прямо у них на очах,та їм судячи про їхню бездіяльність до того байдуже,адже саме на цьому місці було скоєне вже не одне пограбування прохожих мимо громадян,левовою частиною,яких є приїжджі із сіл студенти,які навчаються в Луцьку та живуть на квартирах в цьому мікрорайоні,і які бояться навіть писати на своїх кривдників заяви під погрозою розправи над ними,а деякі з них навіть платять тим місцевим гопнікам дань,за спокійне перебування на території мікрорайону,за що і мають потім кошти хронічні «відпочивальники»,влаштовувати феєричні «фестивалі» в давно обжитому ними місці - на нелегальному «оздоровчому комплексі» просто неба з назвою «Під туями»!

P.S. З оглядом на сьогоднішні новини від ВолиньПост: «В опозиції кажуть, що в Луцьку знищують афіші із закликом прийти на акцію «Вставай, Україно!»» та « Луцькі муніципали не заважають опозиції, а просто знищують незаконну агітацію, – кажуть в мерії» хочеться запитати у Луцької мерії:В той час,коли вся увага та «сили» «армії» муніципалів та комунальників спрямована на знищення незаконної агітації(на думку міськради),ЧИ Є ЗАКОННИМ стабільне та системне не виконання своїх прямих обов’язків тими ж муніципалами та комунальниками-слугами народу за чиї кошти вони отримують свої зарплати??? І чому мешканці міста Луцька та їхні діти мають споглядати кожний день на те свавілля,що безсоромно твориться кожний день у них на очах,навіть біля таких «авторитетних» державних установ та ХТО за це незаконне свавілля має ВІДПОВІДАТИ???






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка влада,така й громада.
Відповісти
коштів немає, там одні наркомани і сміття, пропоную передати підприємцю для побудови тимчасової споруди терміном на один рік, а то ви і цвяха забити )))
Відповісти
"Притон свавілля", "нелегальний притон", "оргії «культурного відпочинку»", "агонія кохання", "виїзний фуршет", "міні-сквер", "засіб від знаряддя", "дивлячись від можливостей", "прохожих мимо громадян", "не виконання", "незаконне свавілля"...

Шановна! Емоції емоціями, я розумію Вас, але я - в шоці не стільки від викладеного, як від купи Ваших стилістичних помилок. Якщо вже претендуєте на визнання читачів, то наполегливо працюйте над своєю українською!
Відповісти
Шановна Нінуля,не дивлячись на те,що вас в особисті коректори ніхто ненаймав)Мені все ж дуже приємно,що ви не пропускаєте жодної моєї публікації)з вашими постійними "повчальними" та занудливими коментами,які своєю "стислістю" займають весь простір великого екрану монітора)))Так ось,настала черга і мені надати вам пораду:Наполегливо рекомендую Нінуля негайно ознайомитися з таким літературним жанром,як сатира)і ваш шок з "купою" вигаданими вами і нікому не відомих до цієї пори в літеретурі якихось "стилістичних помилок",як рукою зніме)))А ще ,якщо ви вважаєте себе найбільшим літературним знавцем,не будимо уточнювати чи то в рамках району,чи то в рамках світового маштабу )),то вам
слід знати,що кожному автору його "творів" характерний свій особистий стиль їх подання!Так що,вам Нінуляля хочеться це чи не хочеться прийдеться з цим змиритися,бо не вам диктувати стиль автору,вибір стиля в написанні свого "твору"
це привілегія виключно самого автора!))Дякую за увагу!
Відповісти
Пані не відрізняє поняття "літературний стиль" і "стилістична помилка"... Я не вважаю себе "найбільшим літературним знавцем" і, навідміну від Вас, не переходжу на особистість автора матеріалу чи коментатора.
Що стосується моїх нібито "постійних "повчальних" та занудливих коментів,які своєю "стислістю" займають весь простір великого екрану монітора)))", то мало які з них адресовані саме Вам. Тож не читайте. Не кривіть душею, жоден з них не займає стільки місця. І за змістом аж ніяк не являють собою навкололітературну маячню, навідміну від Ваших опусів.
Дякую за увагу!
Відповісти
Підтримую Нінулю, адже стиль і стилістичні помилки - це різні речі. Принаймні, такі, як ликер і лаковані чоботи. "Незаконне свавілля"? Очевидно, існує й "законне свавілля". Дикунство! "Кропива" володіє українською мовою на рівні баняка, постолів і солдатських онуч. Погану мову зразу видно. Вона - як незастебнуті штани.
Відповісти