Додати запис

Коментаторам присвячується :-)

Добро пожаловать, Аноним.

Дверь открыли ногой. Незнакомый тип прошел на кухню, сел, не дожидаясь приглашения и заявил:

- Неуютно у вас тут. И... – он потянулся, отобрал чашку чая, отхлебнул - Вот я чаю вашего отхлебнул – отстой. Заварки надо больше ложить. А сахару меньше.

Хозяин квартиры ошалел от такого напора и промямлил:

- Я так чай люблю... Что здесь происходит, а? Чем обязан? Вы кто?

- Я пришел вам сказать, что вы мне неинтересны. Вы понимаете? Мне абсолютно пофигу вы и все что у вас тут есть. Все равно у вас тут нет ничего интересного. Один пафос. Потуги на вкус. И ничего больше. Эти обои безвкусны, эта мебель.

- Да вы представьтесь сначала! Вы кто? Что вы делаете у меня на кухне?

- Вот!!!! Видите!!!! Опять этот пафос!!! Вы не понимаете, что мне плевать на вас и лезете с своими репликами! Да мне плевать!

- Успокойтесь, успокойтесь. Я понимаю – вам пофиг.

- Не надо меня успакаивать! Вы думаете вы меня можете как-то взбесить? Да ни за что! Вы – неадекватны! Не впадайте в истерику!!! Вам всего лишь сказали правду!! Это мое мнение! Вам понятно?! Когда вы уже научитесь уважать чужое мнение?

- Вы знаете, наверное, вам лучше уйти. У нас не получается разговора.

- Вот! Я говорил! Кто вы такой, чтоб указывать мне – уходить или нет?

- Но это, простите, моя квартира.

- Если бы вы не хотели, чтоб я сюда пришел – вы бы закрывали дверь! А так дверь не закрыта. Да у вас и квартира – так себе. Безвкусно все. Не нравится мне у вас. И посмотреть нечего.

- Стойте! Вы зачем у меня с полки мою шапку взяли?

- Да вы должны спасибо сказать! Шапка ваша –отстой. Давно из моды вышла! Если бы вы не хотели чтоб вашу шапку носили – вы бы запирали дверь! Понятно! Вы еще должны спасибо сказать, что я у вас шапку взял!

- Но.. Как... Положите шапку на место и идите вон отсюда!!!

- Да плевать мне на вашу шапку! И на вас мне плевать! Вы – ничтожество! Вы – полный деградант. И пожалуйста – я ухожу от вас! И ни один нормальный человек не останется в вашей квартире! Смотреть не на что! Убожество!

Он встал, вышел в прихожую и продолжал подглядывать за тем, что делается на кухне, изредка покрикивая «Убожество!! Глупость!! Кто так бутерброд мажет!!!»

Джерело - frumich.livejournal.com

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 37
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то точно)
Відповісти
Что есть, то есть. . . .
Відповісти
сам написав і сам коментую
Відповісти
дякую, посміялась!
Відповісти
Фе!.. Як негарно з Вашого боку БЕЗПІСТАВНО видаляти критично-сатиричні коментарі в свій бік.. Правда очі коле?.. Ви вкотре проявили свою дріб’язкову, закомплексовану натуру. Від себе добавлю, що це останній коментар , як я залишаю на цьому сайті.
Відповісти
Не защищаю неадекватов НО, не надо стрелки переводить. Аналогия неуместна. Квартира и средство массовой информации не могут быть взяты для сравнения. Я никого не приглашаю в свою квартиру, а у вас наоборот есть окошко для комментариев. :)))))))) Так что терпите.
Відповісти
Ахахахахх))))))))))))))) Як там? Стандарти коментування по-волинськи. Але VCS правий. Терпєніє і толька тєрпєніє :))) Спасьот наш, етат мір і теде і тепе
Відповісти
Це стандарти срачю по-журналістськи)))
Відповісти
http://kontrakty.ua/article/61641
Відповісти
Написано дотепно, але порівняння приватної території з розділом "Коментарі" у засобах масової інформації абсолютно недоречно. Видаліть розділ для коментування - і робіть все, що вам заманеться. І навіщо вам здався той зворотній зв"язок з читачем???? Ви вже вирішили, для кого ви пишете? Чи ви занадто вразливі для спілкування? Придурків завжди було більше, ніж урівноважених співрозмовників.
Відповісти
Самі урівноважені співрозмовники то глухі і риби)))))))))))))
Відповісти
Вообще нахрена модерировать пусть будет как в жизни! Кто, что думает тот и калякает!!!Половину наших комментов банят, почему?Мы пишем всегда только правду!!!
Відповісти
Яка не ординарна публікація від начальника ВолиньПост)
А що? Чорний гумор,теж в якійсь мірі гумор)
Але чомусь, мені тут раптом згадався,мій колишній редактор(земля йому пухом) то була дуже світла людина з неабияким почуттям філософського гумору,так от,його улюбленим девізом був вираз: «Всякі є, і всякі треба»)
А ще в нього була така важлива характерна риса,яка є складовою основою для людей цієї професії : він ніколи не дозволяв собі зневажати думок інших, висловлених з їхньої точки зору позиції,він ніколи не дивився на речі однобічно,він ніколи не втручався в ситуації провокаційних суперечливих питань….
Не розумію суті, з якою метою «автор» цієї запозиченої публікації , яку урочисто та з пафосом присвятив коментаторам, свого ж такі інет-видання, але після цього вчинку,зовсім не бачу різниці між ним і тими коментаторами)
Звиняйте,але цей вибрик, то є не пристойним для репутації вашого сайту)

Відповісти
"мій колишній редактор"

Насмішили))))))))))))
І довго такого "грамотного" писаку тримали у штаті?
Відповісти
Нінуля ви як завжди) прямо таки приклад затянутої нудної тупості)))від вас аж зіваєш)))особисто вам вже не раз було наголошино на вашій повернутій ноті когось повчати та підправляти))не вже ви думаєте що ви такий авторитетний знавець в різних сферах діяльності"такий собі около всячеських наук мастер)))" а те що ви не знаєте усіх детальних моментів в роботі штату говорить про те що ви там ніколи не були)))тож не впихайте свою копійку туди куди вона не впихається)))
Відповісти
Солидарен с Нинулей, при прочтении Вашего поста, возникли те же мысли.
Відповісти
Не думалось мені,що ви VSC такий самий нитік-зануда,як Нінуля,що полюбляє доколуплюватися до слів в тексті,які абсолютно не впливають на основну суть змісту)))
але дивує одне,чомусь до слів,такого типу як "не канає", "сцикуни","юродивий" і т.д. які дозволяє собі в письмовій формі редактор ВолиньПост до користувачів свого ж сайту,вам і діла немає(хоча він сам інших"модерує"))),а тут ви зациклились на слові "колишній",а що вас так насмішило не розумію?
Чи у вас слово"колишній" викликає якісь веселі спогади???
Так,я свідомо та навмисно наголосила на слові "колишній",бо на даний час співпрацюю з іншим редактором!!!Не бачу в чому проблема?Ви ото з тою конопльою обережніше,бо мені вже за вас тривожно)))
Відповісти
не, чуток не то.
я бы сравнила с митингом, на котором есть "всякие", но в основном-то нормальные люди по домам сидят, а вылезают такие, как мы :-)
Відповісти
Любі друзі. Особливо колеги-аноніми типу "власної думки". Можу розжувати: цей текст - просто прикольний текст, а не крик душі. Ніколи мене коментатори не дратували і не вкидали у відчай. І тим більше ніколи цим не переймався. Будь-які мої дії стосовно видалення чи виправлення коментарів, мають своєю причиною суто бажання не допустити, аби цими "деякими" коментарями переймалися "треті особи".

А тепер про моє бачення деяких авторів коментарів. Скажу тільки про тих, коментарі яких обходять особисто мене. Щоб було зрозуміліше, якщо кому цікаво. Це не опис редакційної політики, а просто суб"єктивна думка редактора, якому щодня доводиться перечитувати кілька сотень коментарів.

1. Коментатори-сцикуни. Це ті, які гонорово і задиристо критикують роботу журналістів, згадують якісь конкретні моменти життя своїх "опонентів", тим самим демонструючи свою компетентність. Але разом з тим бояться зізнатися, хто вони. Оця "Власна думка" - якраз з таких. серед них немало колег-журналістів. і від цього трохи гидко.
Певною мірою до них можна віднести і "політичних тролів", завдання яких - мочити опонентів. але то трохи інше.

2.Коментатори-"експерти". Вони не журналісти, вони дуже часто - люди взагалі не зовсім цивілізовані, не зовсім виховані і не надто розумні. І від цієї обмеженості їхня впевненість у власній правоті просто зашкалює. Типовий представник цього класу - місцевий юродивий Еxaboto :-)

3. Психічно хворі. Так, є й такі. Я завжди прошу таких не провокувати і стараюся видаляти ними написане. В умовах постмодерації іншого зробити не можна. Ніків називати не буду - аби не провокувати.

Якось так. Вибачте, якщо когось образив
Відповісти
цікава у вас оцінка коментаторів)))на себе подивіться, спочатку))) без таких коментарів, яких ви назвали, рейтинг вашого ВП буде таким, як зараз у ВН, так що вам треба їм дякувати)))
Відповісти
Журавліст нам розжував :))))
Відповісти
О, кстати, про Еxaboto, зря Вы так - "місцевий юродивий". Не ангел, но и не "зовсім цивілізовані, не зовсім виховані і не надто розумні".
Відповісти
чому ж? кожен має право на власну думку. От наприклад видно думку читачів про editor-а. Він мою теж про себе знає, і це нормально :)))), просто на відміну від нього я собі не дозволяю висловлюватись про його -особостість-, на відміну від його професійної діяльності :)))
Відповісти
Ви не зовсім зрозуміли мене. З Вікіпедії: "Юродство — намеренное старание казаться глупым".

З точки зору віри юродиві - це своєрідні провокатори. Вони ведуть себе неадекватно, ображають людей, аби випробувати у вірних терпіння, виховати смирення, нагадати, що головне - це любов до ближнього. Такий собі лакмусовий папірець для визначення наявності головних християнських чеснот.

Тому я й кажу: юродивий. Звідки я знаю, може в нього обітниця така, дана самому собі перед Богом після віщого сну, в якому йому явився архангел Гавриїл...
Відповісти
Мдда Юра. Розумію що люди рідко розрізняють поняття віри і релігії але в любому випадку такого на меті в мене немає. Є лише намагання показати ваше (християнське) моральне та розумове убожество :))). Що мені вдається, чи не так?
Відповісти
Щодо юродства. Тут була така собі Лучанка, відома місцева божевільна, потім почало ховатися під різними назвами, так оце дійсно юродива. А коли я починаю її коментувати, радити заспокоїтись, прийняти ліки, то Юра мене витирає, а її маячню лишає. Не розумію я такого, невже вас цікавить думка психічно-хворих та неврівноважених пацієнтів?
Відповісти
Шановний EDITOR!!! Не беріть близько до серця,рідко буває,щоб всі мали одну думку.Період "загального одобрямса" - ми вже проходили...І знаєте,було гидко,це ЧУТИ,БАЧИТИ і ЖИТИ в цьому "ОДОБРЯМСІ"! А зараз - кожен має свою думку,нехай пишуть, говорять,коментують... Що цікаво:читаємо,слухаємо,дивимось,а багато чого,просто ІГНОРУЄМО!!! УСПІХІВ ВАМ - ВОЛИНЬПОСТ!!!
Відповісти
Що стосовно кодексу честі,то ви самі продемонстрували рівень своєї не компетентності, приміривши на себе образ всенародного Судді,при чому під роздачу образ з вашої сторони,попадає категорія тих,власні думки чиїх не співпадають з вашою особистою точкою зору,а деколи і задівають ваше самолюбство)
Більше того,ви все ж таки зверхньо ігноруєте той факт,що кожний вправі висловлювати свої думки, як він рахує за потрібне! Анонімно чи не анонімно це особисте волевиявлення кожного!
Нав’язувати та підганяти чиюсь власну думку під свої нафантазовані стандарти,ніхто не має на це ніякого морального права, в тому числі і ваша вдавана величність.
Ви ще відкрийте курси і напишіть інструкції, як у вас на сайті потрібно правильно викладати зміст своїх думок в коментарях,щоб бездоганно вам вгодити і щоб усі думки чітко за планом були такими,як вам потрібно.
А в кінці публікацій зазначайте установки в письмовій формі:
ТУТ ТРЕБА ЩОБ БУЛИ ТІЛЬКИ ПОЗИТИВНІ ВІДГУКИ!(в незалежності від того,що про це думають інші)
Вся ця ситуація подібна на тупу американську комедію з хоровим сміхом за кадром,який показує глядачам фрагменти де потрібно саме сміятися)))
А ще передайте палкій привіт вашому штатному працівнику ПАВЛІКУ МОРОЗОВУ!
Хоч в нього вже є на цьому сайті два різних зареєстрованих ніка,нехай ще третій зареєструє під ніком ПАВЛІК МОРОЗОВ –він йому більше личить та влучніше його характеризує)а ще раджу йому ознайомитися із законом про порушення прав конфіденці́йної інформ́ації особистих даних!

Відповісти
Ой, ребята-журналюги у вас есть своя писошница на ФБ, которая "медиасрач" называется, вы там свои отношения и выясняйте.
Відповісти
Чи вам треба пояснювати, чого ФБ не канає? Там же під своїми іменами тре писати...
Відповісти
Я тут на рахунок картошки і дров «поджарить»))))звиняйте,що порушили ілюзорну ідилію ваших чергових оправдань поданих вами ,як ви собі вважаєте, на вашу користь,але хотілося б дещо конкретизувати в цьому питанні),що стосується « писошницы на ФБ, которая "медиасрач"»
Уже сама назва цієї групи багато про що говорить та багато кого характеризує по своїй суті)))
Як і те, що туди з величного «благословення», того ж такі editorа) потрапити не представляється можливим(та і не має такого бажання)))так як, то є таке собі закрите масонське медіа ложе для «обраних»,таких собі угодників,які на тих «медіасрачних» таїнствах смачно «обсрачують» таких власне представників,як «вільна думка» і їй подібних неугодників)))
А що стосовно власних імен,то дам вам таку пораду: «Менше будите знати ,спокійніше будите спати)))не зациклюйтесь на таких совдеповських формальностях,як: «Фамілія? Где и с какой целЪю родились?»)))
Відповісти
PS. давайте всі дружно полегшимо тяжку працю Юри і будемо писати лише те, що миле оку його.
Відповісти
Да ладно, не перегибайте тоже, он ведь по приколу.
Відповісти
так і я ж не всірйоз :)))
Відповісти
Там у коментах і так залишають тільки те, що оку миле. А як вже хто про на помилку скаже, то труть аж пилюка стоїть
Відповісти
Основне, Юра хотів підколоти коментаторів, а попав під таку роздачу, що йому надовго пропаде бажання постити :)
Відповісти
Без коментарів немає видання. Воно мертве і його просто забули без почестей поховати. Погляньте російське видання "Новая газета": під резонансними матеріалами там буває до 15 сторінок коментарів, які по цікавості зовсім не поступаються перед самою публікацією. Подивіться "Українську правду"! Дідусь Ленін мав рацію: газета - це трибуна. Коментарі - її авторитет. Ще погляньте "Під прицілом", "Волинську правду", "ВІП". Де коментарі? Хто читає ці видання? Хаба що сам видавець. Вітаю "ВолиньПост". Бажаю безліч коментарів, але від розумних людей!
Відповісти