Додати запис

СЕНСАЦІЯ!!! Повідомили справжню причину розпродажу в «Карпатах»

УВАГА!!! будь ласка прочитайте текст до кінця. там є важливе повідомлення.

Львівський футбольний клуб «Карпати» вирішив розпродати гравців основного складу, виставивши на трансфер 19 футболістів. Журналістам видання “Спорт Еспресо” з достовірних джерел стала відома реальна причина безпрецедентної чистки клубу.

За даними надійного джерела, з керівництва клубу рішення було прийнято після того, як з’ясувалося, що ніхто з гравців Карпат не скинувся на подарунок президенту клубу на день народження. З цієї ж причини в клубі з листопада 29 листопада день народження Петра Димінського, - ред.> встановилася напружена атмосфера, яка негативно впливала на гру «Карпат» в чемпіонаті.



«Шеф був дуже злий, – повідомляє джерело, яке попросило називати його містером Ікс. – Коли він побачив, що вітальну листівку не підписав жоден з гравців “Карпат”, а потім ще дізнався, що на подаровану від імені клубу праску скинулися тільки менеджери, він оскаженів. До речі, Миколу Костова звільнили трохи раніше з тієї ж причини. Він також не скинувся на праску, а подарував від себе особисто в’язку сушеного болгарського перцю.»

А тим часом на деяких гравців Карпат, які виставлені на трансфер, стали з’являтися перші покупці: контракт Ігоря Худоб’яка готовий викупити ФК “Буковина”, Михайло Кополовець може продовжити кар’єру в “Кримтеплиці”, а Сергій Зеньов запропонував свої послуги “Реалу” (Мадрид).

Крім того, за Ігоря Ощипка фінансовий банкрут “Кривбас” вже офіційно запропонував 100,00 гривень та велосипед на додачу, Левану Кенія і Муртазу Даушвілі запропонував роботу львівський ресторан «Шашличний рай», а Ігор Пластун за чутками дізнавався вимоги до вакансії інженера на Львівському Автобусному Заводі.

Джерело: UaReview, сатиричні "фейкові" новини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брєд сивої кобили
Відповісти
Для чого цей текст? Чи то краще сказати набір слів?
Відповісти
Діягноз автора новини зрозумілий!
Ще й луцький телепок перепостив.

Бабу собі краще знайди...
Відповісти
Шановне паньство, ця новина - це жарт і "фейк".

Ось наприкінці тексту приписка: Джерело: UaReview, сатиричні "фейкові" новини

Така ж є і на інших сайтах, які перепостили її. Просто треба було до кінця переглянути.
Відповісти