Додати запис

«Молоді регіони»: Коли сім’я єдине ціле

Коли у твоїй родині п'ятнадцятеро дітей, щодня маєш одну й ту ж «арифметику». Приміром, приготувати 10 літрів борщу, зварити 7 кілограмів картоплі, насмажити 2 кілограми котлет та 4 кілограми риби. І все це велика родина може з'їсти за один-єдиний раз! Але все це щастя, велике щастя.
Нещодавно, голова Луцької районної МГО «Молоді регіони» відвідав багатодітні сім'ї району


- Сім'я - це щастя для людини, а велика сім'я - це велике щастя,- сказав, вітаючи багатодітну родину, голова місцевої «молодіжки». «Найбільше щастя у моєму житті, коли ти повертаєшся з роботи, а твоя маленька донька зустрічає мене радісним сміхом і вигуками, - зауважив Олександр Бакіко. - Переконаний, що й ви відчуваєте те саме, пригортаючи свої дітей.
За словами голови «Молодих регіонів» Луцького району, благополучні, щасливі, заможні багатодітні родини, де між батьками є любов, повага, взаєморозуміння - майбутнє нашої держави. Олександр Бакіко запевнив, що районна влада робитиме усе для того, щоб багатодітні сім'ї були щасливі, щоб відчували реальну допомогу з боку держави.
Багатодітність - це щастя, доля та Божий подарунок. У цьому впевнені жінки, які народивши три-чотири дитини, не зупинились на цьому. У хаті чи квартирі, де проживає велика родина, ніколи не втихає звучний сміх, радість дітей. Там завжди потішно та гамірно.


А буденні клопоти та турботи батькам, тільки на радість. Суттєве правило у багатодітних сім'ях - це добре виховання малечі. Діти повинні розуміти, що ми є одна родина, каже багатодітна мама.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
придурки з молодих регіонів, читайте про СІМЮ вашого вождя, яка обїдає дітей

http://www.pravda.com.ua/articles/2013/06/19/6992553/
Відповісти
Іринко, не пиши дурниць)
Відповісти
не вважаю Українську правду дурницею
Відповісти
А ще намагаються впровадити ювенальну юстицію в Україні. Аби гроші, так сказать, в "сім"ї" оставалися. Не тре вам, дітки ні мами, ні тата, а ми опікунські поділи між собою.
Відповісти
Чергова показуха.Роздали дурням по шоколадці,пообіцяли...дбатимуть... А ви мрійте.
Відповісти
Усі ознаки тупої пропаганди.
Шкода людей, які хоч трохи вірять.
Шкода видання, де кишать такі новини.
Відповісти