Додати запис

Дортмундська Борусія віддає Мхітаряна в оренду Волині

Вчорашня новина на трансферному ринку сколихнула не лише простір українського футболу, а й може стати провідною сенсацією європейського футболу цього сезону.




Дортмундська Борусія, яка раніше придбала атакуючого хавбека Шахтаря за 27,5 мільйонів євро, прийняла рішення віддати Генріха у безкоштовну оренду луцькій Волині. Як пояснило керівництво “бджіл”, у Мхітаряна після приходу у лави жовто-чорних спостерігаються проблеми з дисципліною та дотриманням клубного розпорядку. Тому було вирішено відправити форварда назад в Україну на довиховання. Вибір пав на Волинь тому, що її тренер Віталій Кварцяний є знаним у європі спеціалістом з перевиховання і психічної реабілітації футболістів.

Сенсаційний перехід лідера вірменської збірної до луцької команди змусив керівництво Волині задуматись про боротьбу за вихід у єврокубки. У прес-службі клубу заявили, що Мхітарян не єдиний можливий “зірковий” новачок у клубі. Наступним поповненням команди може стати Артем Мілевський, який окрім проблем з дисципліною має конфлікт із головним тренером та Президентом київського Динамо. Клуби вже ведуть перемовини про можливу реабілітацію Артема у Волині.

Джерело: Репортажист
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці це шо за жарти???
Відповісти
Це жарт? Сьогодні ж не 1 квітня.
Відповісти
Звичайно жарт.Достатньо лише подивитись на інші новини цього сайту...
Відповісти
Толік,ти не перестаєш дивувати.
Відповісти
Толік не перестає тупити-цьому фейку 2 тижні
Відповісти
да, Толік, переставай тупити))))
Відповісти
Ти що куриш?
Відповісти