Додати запис

Діти з інтернату побували в гостях в Адреналін-сіті

Продовжується акція «Усмішка дитини» започаткована Волинською обласною молодіжною громадською організацією «Молоді регіони» ще в листопаді минулого року. Акція вже набула постійного характеру, адже кожен місяць активісти організації зустрічають вже нових друзів.
23 липня активісти «Молодих регіонів» в Луцьку радісно зустрічали дітей з Голобського дитячого будинку-інтернату.

керівників усіх дитячих будинків та інтернатів області до співпраці. Давайте разом дарувати свято дітям!», - коментує захід голова «Молодих регіонів» Волинської області Петро Сосницький.
Радості дітей не було меж. Вони вперше відвідали таку кількість атракціонів: веселий лабіринт, картинг, батут, ігрові автомати. Активісти «Молодих регіонів» організували для дітей конкурси та розвиваючі ігри.
«Взагалі це чудовий проект, дуже чудова акція, яку ви придумали, ми дуже вдячні, діти я бачу дуже захоплені цим всім і екскурсія, і ігри, вони й поїли. Це дуже гарно і це вперше в нас таке, я дуже сподіваюся, що такі акції будуть частішими», - ділиться враженнями вихователька закладу.
З листопада минулого року у Волинській обласній молодіжній громадській організації «Молоді регіони» заявили про початок благодійного проекту «Посмішка дитини», який передбачає заходи щодо організації дозвілля дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних сімей. Партнерами молодих регіоналів в реалізації проекту виступає дирекція розважального комплексу «Адреналін сіті».
"Саме головне подарувати їм увагу, усмішку, тепло, те яке дітям найбільш потрібне, це головне для дитини і ми з радістю допомагаємо «Молодим регіонам» організовувати подібні свята», - переконує заступник директора РК «Адреналін сіті» Галина Шотік.
Долучитися до проекту «Посмішка дитини» можна, зателефонувавши за номером: 23-41-09.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і то ж не бракує цинізму щось закидати в стіну після того, як вам наставили купу дислайків і після такого різко негативного ставлення суспільства до ПР!
Відповісти
Та совісті в них немає і мізків. Пхають свою тряпку малим дітям, які ще не розуміють хто ці голубі.
Відповісти
Якi коментарi... А з чийого штабу вони написанi?
Відповісти
Якщо ти вважаєш що ВолиньПост читають тільки "штабні", то ти глибоко помиляєшся капітошка-ср..лиз
Відповісти
А откуда тебе знать, кто такие штабние если ты не штабный? У вора и шапка горит)))) хихихи!!! Спалился сам!!! Может ты со свободы или еще от кого то перед выборами?
Відповісти
Вам потрібно лікувати свій маразм.
Відповісти
Собаки лают - караван идет... Собаки смолкнут - караван у цели

Відповісти
за ваші каравани і карусєлі вас всіх перевішати треба!
Відповісти
Ви вже так себе не видавайте))))))
Відповісти
Тупой и примитивный пиар!
Вы им отдайте заводы, что вы украли у этих детей, самое страшное, что вы украли у них будущее!!! И бюджет перестаньте потрошить!
А то спиз...ли на миллиарды, а за рубль на детях попиарились.
Ну просто уроды, больше нечего сказать...
Відповісти