Додати запис

Увага! Зміна правил коментування

Редакція ВолиньPost запроваджує гнучку схему модерації коментарів.

Відтепер редакція може змінювати можливості коментування конкретної публікації, «вмикаючи» для неї повну або часткову премодерацію коментарів, або й взагалі забороняючи коментування під нею.

Причиною таких заходів може стати велика кількість коментарів, автори яких ображають інших або іншим чином порушують правила коментування.


«За замовчуванням» коментарі під публікаціями й далі проходитимуть лише постмодерацію (з’являтимуться відразу, і перевірятимуться модератором після їх публікації).

Наразі єдиний виняток – усі публікації Колонки автора, де коментарі незареєстрованих користувачів відтепер проходитимуть премодерацію (публікуватимуться після перевірки їх модератором). Змінити статус коментування редакція може на прохання автора публікації у Колонці.

Загалом відтепер під публікаціями на ВолиньPost можливі такі статуси коментування:

постмодерація для всіх;
постмодерація для зареєстрованих користувачів;
премодерація для незареєстрованих;
премодерація для всіх;
коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація);
коментувати можуть тільки зареєстровані (постмодерація);
без коментарів.

Прошу сприйняти це з розумінням. Якщо коротко і просто, то коментатори самі винні у появі таких правил.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 47
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вочевидь з глредом провели "профілактичну роботу.
Після цей процедури він буде яскравим тенором.
Відповісти
Ф топку...
Відповісти
Ну й піщли ви н\х зі своїм сайтиком.
Відповісти
погоджуюсь !!! перетворення в волинські новини....
Відповісти
Пащенко започав цензуру. Протестуйте. Ви ж чесними себе називаєте. Вибіркова тепер буде чесність. На матеріалах ваших васалів коментів не буде, а противників - буде. Кому такі змі треба. Протестуйте.
Відповісти
Юра, ви взагалі можете запровадити коментування через фейсбук - таке є на одному з найкращих сайтів Польщі, тоді точно буде конструктивний діалог, а то дійсно таке трапляється...
Відповісти
Взагалі в ідеалі, якби закрити доступ до сайту проплаченим тролям Палиці і регіоналів, то срачів стало б на половину менше
Відповісти
1. Підтримую редакцію Волиньпост, а то бруду аж занадто тут в коментах!
2. Котлюку - якби ще і Вас прикрили, а то провокатор Ви знаний!
Відповісти
Мені тільки цікаво, чи Ви би так просторікували до Котлюка, якби писали під своїм ім'ям і прізвищем, що, до речі, робить Анатолій. Саме через таких Знаючих, які радо переходять межі, а за тим - на особистості, не гребують вколоти когось, а то й від усього серця брудом облити (анонімно ж!), і ввели нові правила.
Відповісти
саме так. правила вводяться через усіляких під..сів, яких тут ніхто не просить висловлюватися
Відповісти
а такі, як ви, будете Великим братом, хто буде визначати, хто під..с, а хто ні)))а сам не під...с)))
Відповісти
бонавентура, ви вже своім коментом показали хто Ви є!
Відповісти
to liunia - "...під своїм ім'ям і прізвищем, що, до речі, робить Анатолій...", а всегда ли? :)
Відповісти
цензурщікі хренови
Відповісти
як казав, один мій знайомий what ever you want)))так і коментатори будуть "мати" десь ваш сайт, я тут зайшов на "Українську правду")), куди вам до "Української правди")))розумію, маленьке болото давить)))
Відповісти
перечитав коментарі за пару днів, це що через "Комунальний патрон")))таких назв і посилань можна придумати дуже багато))) просто Пан Романюк сам дає можливості для цього)))ну ви, блін, даєте)))
Відповісти
до речі, Аккаунт, сам спровокував, до речі, недолугий коментар прибічника)))м"яко кажучи)))
Відповісти
Кожен Інтернет ресурс формує певний контент, який приваблює певну групу інтернет користувачів. Є сайти, наприклад хабрахабр, де коментарі не менш цікаві ніж статті і при цьому всі коментують анонімно і ніхто нікого не ображає. Коментарі на ВП я вже давно не читаю і не залишаю. Єдине, що мене приваблює на цьому сайті – це новини. Якщо з’явиться більш-менш адекватній волинський ресурс без спонсорської заказухи і без рубрик типу “стиляги Луцька”, то я з радістю на нього перейду.
Відповісти
абсолютно правильно, коментарі - це просто викид якоїсь спонтанного враження,а якщо буває заказуха, вона видна дуже лагко...
Відповісти
мені, наприклад,абсолютно байдуже, чи читають чи не читають мої коментарі, серйозні судження вони ж не для загалу))), для іншої аудиторії)))просто є певні речі на які просто треба реагувати, правильно чи неправильно, це на ваш розсуд, як наприклад, Кравчук чи Романюк зі своїми висловами про державотворення)))це все рівно, що Пинзеник чи Тігіпко буде розповідати про позитивний вплив роздержавлення і сертифікації на життя простих людей))) Огидно прост!!!
Відповісти
На рахунок анонімності. Якщо я зареєструюсь на сайті під ніком Андрій Непокажу, то мої коментарі для Вас будуть менш образливі? Особисто мені все одно, які справжні імена коментаторів і те, що Ви з Толіком наважились вказали свої імена, говорить лиш про те, що ви працюєте на ВП і я дуже сумніваюсь, що Ви так робите на інших сайтах.
Відповісти
Дуже влучно написано!
Відповісти
правильно
Відповісти
нічого страшного не бачу в цих змінах - якщо не має можливості прокоментувати, то завжди є можливість написати самому.
але, якщо вводите обмеження на проплачені статті,наприклад від свободи, то відразу пишіть скільки вам свобода заплатила за публікацію.
Відповісти
ті , хто вказують свої імена на цьому сайті - це як правило журналісти вп і "громадські діячі", що хочуть лишній раз заявити про своє існування
Відповісти
Хтото чтото понял? Я нихрена
Відповісти
патаму шо ты идиот? так, понятно?)))
Відповісти
Базар фильтруй лошара
Відповісти
Ты на каго батон крошишь...чушка
Відповісти
для інформації))) такого спілкування навчили СА, де були "каріфани" з різних куточків Радянськог Союзу)))це доля)))
Відповісти
да, как,г..риться, молодо-зелено,))),а до служби навіть не матюкався)))), а після служби інколи страшно себе було слухати)))це тобі не історичний факультет)))
Відповісти
ну, я так і думав... чушка.. воно і чушка,хоч і фільтрована)))
Відповісти
че лошара рамси попутав, чмошніків ніколи не поважав!!
Відповісти
ну, шо гриша. так як і думав, чмо ти лошарне))) ти з серйозними людьми не спілкувався))) а вони є))) і дійсно серйозні)))і мені колись було дійсно страшно!!!це правда!хоч не злодій,а був солдат, просто треба було вирішити проблему!не з крадіжкою!
Відповісти
коли поїдеш в Приморськицй край(КДВО), поцікався, інколи там дійсно страшно)))патамушо тайга!!!)))навчишся чого хочеш)))
Відповісти
ЧМО ти лошаррше! і слово не держиш!
Відповісти
і на цьому все... ми ж в Європі))
Відповісти
Да, модери, нецікаво буде.
Адьос.
Буду скучати за Коноплюшкою
Відповісти
так отож... просто не було такого сайту... ну не стане)))какі пралбємі, як казав Хазанов)))
Відповісти
ну і все))) їду в Лондон на роботу, не стінки фарбувати,як Пиза))....більше вашому сайту креативу не додаваиму, хоча про Приморський край - це правда)))СССР нікого не щадив)))
Відповісти
Ничего не изменится, ни в посещаемости, но в количестве просмотров. Какая это цензура, давно пора было премодерацию вводить.
Відповісти
А в чому проблема? Зареєструйтеся хоч Хрюшею, хоч Стєпашкою - і пишіть. Не матюки, а коменти - і все буде. Хочете писати матюки - робіть це де-інде. Прохання: бажано, все таки не на парканах - діти читають. Негарно якось виходить. А так - цілком Ваше право. Хочете - читайте Подерев`янського. Багатьом подобається. Я зміни тільки через таку призму сприймаю!
Відповісти
аноніми достали, то є правда, бо за маскою вони всі "герої"
Рішення ввести модерацію на коментарі є зваженим і справедливим!
Троллі які зараз почнуть відповідати мені анонімно, ідуть в дупу!
А в тому щоб зареєструватися чи увійти через ФБ намає нічого складного і страшного!
Головне щоб була чесною модерація, а за мат і за все подібне банити на вічно!
Відповісти
PS. ті коментатори що кричать що підуть з ВолПосту хай ідуть вже, і подалі і по швидше, видання від цього не постраждає, а навіть навпаки
Відповісти
нікуди вони не підуть. в них рознарядка писати коменти на 3-х волинських сайтах, а потім ще треба подати звіт в луцьк про виконану роботу, а коли комент на модерації, то їм звіти писати погано, ну і в луцьку не приймають, бо не можуть прочитати. короче кажучи, в тролів падають показники про виконану роботу.
Відповісти
я з анонімами не балакаю, #давайдосвіданья!
Відповісти
в мене не має потреби, аби зі мною балакали неграмотні
Відповісти