Додати запис

Де молодь?!.

Вам скільки років? Ви були сьогодні на Майдані? Моє враження:середній вік - десь 50. Де молодь? Де студенти? Адже це значною мірою їхнє майбутнє! Принаймні, точно більше їхнє, ніж навіть моє. Мені - за 40. А Вам?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
попиває кока-колу, жує "Орбіт" і знає, що все буде о-кей!
Відповісти
Чи відповідає бездіяльна позиція (в положенні «страуса») мера Луцька М.Романюка, прагненням луцької громади до євроінтеграції? Де офіційні заклики градоначальника до луцької громади - взяти активну участь у заходах на підтримку євроінтеграційного курсу України?
Чому за 4 дні євроакцій, не з’явився сам міський голова на Євромайдані Луцька показуючи свою єдність з народом у спільній цілі - інтеграції України до ЄС?
Чому відсутні на луцькому Євромайдані, луцькі «любителі» ЄВРОПЕЙСЬКИХ ГРАНТІВ?
Де у вихідний день - 30 тисяч луцьких студентів,чи їм байдуже до свого майбутнього?
Чому до цієї пори не відбулася позачергова сесія міськради?
Де конкретні дії та звернення до луцької громади,вийти на майдан в підтримку євроінтеграції, градоначальника Луцька? Як це,наприклад,зробив мер Львова та інші міські голови українських міст!
Чи «європозиція» мера М.Романюка обмежується тільки отриманням і освоєнням ЄВРОПЕЙСЬКИХ ГРАНТІВ та скупенькою узагальненою цитатою з відеопромовою про прагнення України до Євроінтеграції?
«З часу здобуття незалежності Україна намагається відновити своє європейське обличчя. Євроінтеграційні прагнення України до повномасштабної участі в політичному й економічному житті Європи логічно зумовлені геополітичним розташуванням та історією нашої держави. Для України європейська інтеграція – це також оптимальний шлях модернізації економіки, подолання технологічної відсталості, підвищення конкурентної спроможності.
Переконаний, що Угода про асоціацію між Україною та ЄС буде підписана. Процес інтеграції України в ЄС став незворотнім!»
Мер Львова Андрій Садовий ще 22 листопада закликав жителів міста вийти на мітинг біля пам’ятника Тарасові Шевченку з прапорами України та ЄС.Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
"Сьогодні о 19:00 мітинг біля пам’ятника Шевченку. Дякую студентським організаціям Львова, які взяли ініціативу в свої руки. Закликаю львів’ян прийти. Вітаються прапори України та ЄС", - написав Садовий.
Сьогодні ж на 16:00 зберається позачергова сесія Львівської міськради.
На ній планують ухвалити офіційну позицію Львова та скоординувати наступні дії.
"Сьогодні захист державного курсу на євроінтеграцію – прямий обов’язок кожного громадянина України. Кожного! Лише потужна громадська мобілізація зробить відмову від європейського курсу неможливою!", - зазначив Садовий.
"Інакше – знову наражаємо країну на Голодомор, репресії і деградацію", резюмував він.

Звернення до місцевої громади мера міста Сарни (Сергій Євтушок)
Звертаюсь до Вас, дорогі сарненці, не бути байдужими до подій напередодні Вільнюського саміту, своєю активною громадянською позицією спонукати політиків прийняти доленосні для народу України рішення. Пропоную взяти участь у заходах на підтримку євроінтеграційного курсу України, які відбудуться 24 листопада ц. р. у містах Рівне та Києві з 12.00 год.
Інтеграція України з Європою – це найнадійніший шлях до економічного процвітання та демократії.
Майбутнє України у Європі.

Міський голова С.Євтушок
А наш луцький градоначальник М.Романюк,як рудимент радянщини прийняв позицію страуса!
Відповісти
молодь не вiрить "лiдерам".
Відповісти
ця тітка розібралась, де молодь?
Відповісти
Мені 22 і я незбираюся туди йти.
Відповісти
Вас поведуть у напрямку, обраному для Вас за Вас. Нічого скаржитися!
Відповісти
22 роки ведуть. Самі ще не розібрались - куди.
Відповісти
Так ото ж...
Відповісти
молодь хто працює, хто вчиться...
треба заробляти гроші на прожиття...
хтось дасть мені зарплату за те що я стовбичитиму там??а за прогул можуть і з роботи поперти...а знайди зараз хорошу роботу!
Відповісти
Ой, не смішіть! Вчиться? В неділю о 12? Може,спить.
Відповісти