Додати запис

Стильний Луцьк. Євромайдан: продовження...

Для кожного заходу, будь це дискотека чи похід у театр є своя відповідна форма одягу. Масові мітинги не є виключенням, особливо якщо вони такі довготривалі, як Луцький Євромайдан.
Щодня на ньому збирається чимало люду. Це і ті, хто практично живе на майдані протягом останнього тижня, і ті, хто прийшов підтримати позицію народу. Тому, і одяг у кожного був різним. Враховуючи те, що було холодно мітингарі намагалися одягнутися тепло, зручно і по-майданівськи стильно. Адже стильним вважався не той, хто одягнутий гарно, а той, хто одягнутий тепло (я була не винятком))))
Найбільш популярним хітом луцького Євромайдану була шапка-вушанка. Багато присутніх підтримали цю модну тенденцію та прийшли саме у такому головному уборі, підкреслюючи свій вибір яскравим шарфом та символікою. Модним на майдані було також взуття типу валянок або черевиків, що схожі на військові «берци».
Однак, без заперечно, найпопулярнішими трендами сезону євро-революцій стали український прапор та прапор Євросоюзу. Багато лучан та гостей міста прикрасили свої образи цією символікою, причепивши значок, стрічечки, чи обмотавшись знаменом.
Саме тому пропоную вам переглянути фото, які не увійшли до «прямого ефіру» новин. Стильний Луцьк продовження...)
P.S. я не фотограф, а тільки вчуся))))

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майдануті нічого з них не візьмеш(
Відповісти