Додати запис

Ох, цензура, моя кохана

Помітив, що тепер майже всі новини, які не є передруком прес-служб волинської влади, мають обмежений статус коментування. Якщо це стосується гурту КЕtO чи Майї Москвич ви не маєте права, шановні, висловлювати свою думку. Коли мова йде про таких зірок думка читачів не враховується. Зразу згадується, як у своєму блозі журналістка Волинських новин називала користувачів їх інтернет-ресурсу стадом та бидлом. Приємно бачити, що тут теж поділяють таку точку зору. Точно так само мені не дозволили публікувати свої дописи на сторінці автора. Матеріали не крадені, інформацію про себе старанно заповнив. Але видно не належу до "тусовки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мандануті ЗМІ - це переходяще... За нетривалий час кинуться лизати.
Відповісти
Сподіваюсь, бо я взагалі не можу прокоментувати нічого, що стосується активістів євромайдану...
Відповісти
Так, в них тут своя тусовка. "Свій до свого по своє"...
Відповісти
100%. Неупередженістю і об'єктивністю тут навіть і не пахне. Ресурс для заробітку грошенят і напрацювання політичного рейтингу для окремих осіб.
Відповісти
це ви вірно підмітили.
Відповісти
це ви вірно підмітили. "Їхні" дописи тут появляються останнім часом по кілька штук на день.
Відповісти
Образец цензуры - интернет-портал - "Українська" "правда" )))

Самое забавное, что в пик "майданутости" банили ВСЕХ, кто не разделял политику освещения этого предвыборного спецмероприятия Этинзона-Кличко, очкастого Моисени и буржуйских барыг, определяемую зарубежными кураторами-грантодателями и финансистами этого ресурса - удаляли ЛЮБЫЕ сообщения и блокировали ВСЕ аккаунты открытые в ФБ, ВК и прочих соцсетях РЕАЛЬНЫМИ людьми, которые не прятались за "бот"-аккаунтами.

Это, кстати, наводит на вполне неприятную для "евромайданов" мысль - БОЯТЬСЯ, т.к. обманывать и манипулировать стало непросто - лёгкое чувство голода и необходимость зарабатывать деньги У СЕБЯ НА РОДИНЕ, делает вменяемых людей невосприимчивыми к стандартным привычным вывертам политтехнологам - в подавляющем своём большинстве, УКРАИНЕЦ, ненавидящий Януковича и Азарова НЕ ВЕРИТ и т.н. "оппозиционерам" - жизненный опыт подсказывает, что они очередные дешёвые клоуны, связывать с которыми своё будущее не хочется даже впику нынешней сомнительной власти в Украине.
Відповісти
Брехня, не банили. Там вистачає антимайданівців.
Відповісти
Понабігали тут працівники ОДА, проплачені тролі Партії регіонів і їм сочуствующіє :) на Волині є ще багато інтернет-видань і три інформаційні агентства працюють там і пишіть свої коментарі
Відповісти
Толік виганяє неугодних із свого портала! Бравісімо! Тут в них своя тусовка і своя атмосфера.
Відповісти