Додати запис

Хто кращий у "Волині"?

Прес-служба луцької «Волині» розпочала дванадцяте традиційне передноворічне опитування вболівальників «Волині» з метою визначення кращого гравця команди за підсумками 2013 року.

Ми включили до списку для голосування гравців, які зіграли у 2013 році щонайменше десять поєдинків у чемпіонаті України та Кубку України. У розділ для голосування на сайті та на офіційній сторінці клуба у Фейсбуці внесено таких футболістів (в алфавітному порядку): Міхель Бабатунде, Ерік Бікфалві, Віталій Гошкодеря, Дмитро Задерецький, Сергій Літовченко, Рамон Лопес, Ян Масло, Редван Мемешев, Віталій Неділько, Дмитро Нємчанінов, Сергій Сімінін, Ігор Скоба, Богдан Шершун, Ванче Шиков, Гал Шіш, Тяго Шумахер.

Для голосування на сайті відвідувач проходить нескладну процедуру реєстрації. Проголосувати можна й у коментарі під відповідною новиною на офісайті.

Опитування триватиме до 31 грудня, а його результати підсумуємо у перший день нового, 2014-го року. Одному із учасників голосування дістанеться приз від гравців «Волині» - футбольний м’яч із автографами «хрестоносців».


Володаря такого собі «Золотого м’яча» для вболівальників «Волині» визначимо разом із сайтом random.org
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сімінін
Відповісти
Сiмiнiн.

Такий м`яч з портретами гравцiв могли б i виставити на продаж в клубному магазинi.
Започаткуйте щорiчну серiю!
Відповісти
Класний м`ячик )))
Хочеться )))
Відповісти
Я вже писав, що на мою думку кращий Матей, але його немає в списку....Тому свій голос віддав за Ванче Шикова
Відповісти
Сімінін
Відповісти
Юра Конкевич, відкрий но людям таємницю, за що ж насправді Приндету і Кінаша "відсторонили" від команди?
Відповісти
Все тут http://fcvolyn.net/newsView/1137/ Учіть матчасть і не вірте пліткам, які живляться найпростішим, тим, що найлегше придумати. Приндета відсторонений? Справді? http://fcvolyn.net/match/1218/
Відповісти