Додати запис

Звернення депутата обласної ради Івана Вовка

Люди мене обрали депутатом обласної ради по мажоритарному округу, довіривши представляти інтереси камінь – каширців. Звертаюся до депутатського корпусу Волинської обласної ради з проханням відкинути партійні інтереси, забути особисті амбіції і працювати на благо людей, на розвиток Волині. Усім нам потрібно дослухатись до застережень Ліни Костенко: “Чи нас Господь почує усіх разом, коли так просить кожен про своє”.
Часто спілкуючись з людьми, переконався, що їм байдуже до якої політичної партії я належу. Для них важливо, наскільки оперативно вирішуються питання, з якими вони звертаються. Переконаний, що ми надто політизуємо події і забуваємо про головне призначення депутата - служити людям. Кожен працюючий хоче вчасно отримувати заробітну плату, пенсіонер – пенсію, а малозабезпечений – державну допомогу.
Неприйняття обласного бюджету загрожує невиконанням усіх програм - державних і обласних. Аграрії чекають на прийняття основного фінансового документу, без якого вони не матимуть державної підтримки, а без неї на Поліссі не обійтись. До мене звертаються жителі району, які стурбовані тим, що їхні сім’ї ледве зводять кінці з кінцями. Наші люди занепокоєні, що вони в повному обсязі не отримають гарантованих державою соціальних виплат і допомог. У районі проживають тисячі багатодітних родин і малозабезпечених сімей. Не приймаючи бюджет, ми позбавляємо їх законних прав на державну підтримку. Вже сьогодні перевізники, які не отримали державної компенсації, відмовляються надавати послуги пільговикам.
Переконаний, що депутати зобов’язані працювати на користь громади. Нам потрібно вести конструктивний діалог, а не вдаватись до шантажу і закликів до погромів. Час вже перейти від риторики площ до вирішення питань кожної громади. Давайте визначимось з пріоритетами: найперше створимо сприятливі умови для життя людей – приймемо обласний бюджет, а вже потім будемо вирішувати кадрові питання.
Держава – це складний механізм, який добре працює тільки тоді, коли усі складові налаштовані. Коли виходить із ладу хоча б один із них – настає збій системи. Зламати просто, а от налагодити... Думаю, якщо кожен депутат позбудеться політичної заангажованості, Волинь стане прикладом для інших областей - як справжній патріотизм долає амбіції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ж біжить вовк поперед обласного бюджету? чому напряг поліщуків прийняти районний бюджет?
http://visti-kamenia.com/news/video-oglyad-pozachergovo-sesi-rayonno-radi-vid-7022014-video-03557-08
Відповісти
до кого звертається цей так званий діпутат?До самого себе, башкалєнка чи януковича?це не звернення,а якісь тупорилі мантри про те,що всьо харашо..йому до людей треба звернутись і на колінах вибачатись,що в одній партії з януковичем-вбивцею людей на майдані, захарченком-ссученим ментом та іншими ублюдками-ригіаналами
Відповісти
"Часто спілкуючись з людьми, переконався, що їм байдуже до якої політичної партії я належу" — тоді виходьте з фракції ПР, якщо людям байдуже. Чи "господарям" не байдуже? ;)
Відповісти
++++++++++++++++++++++++
Відповісти
А хто зривав сесії, хто по команді не приїздив на них? Невже не регіонали?! Тепер ще з'явився один важкохворий, якому немає сили добратися з Рожищ до Луцька. Тож не треба лицемірити. Люди на Волині не голосували за Партію регіонів. Покажіть добрий приклад, вийдіть з неї!
Відповісти
Брехуннннннннн і ЛИЦЕМІРРРРРР, в одному слові ПАСКУДА
Відповісти