Додати запис

Якщо не ти, то хто? - Заява Правого сектору Волині

Сьогодні Україна в РЕАЛЬНІЙ небезпеці. Окупанти намагаються роздерти її на шмаття. Зараз Батьківщині як ніколи потрібна ТВОЯ допомога.

Якщо ти свідомий, відповідальний і дорослий чоловік, просимо тебе залишити походи у заклади, зустрічі з друзями та усі буденні справи на мирний час.

Наразі життя твоїх батьків, близьких, коханої, доньок та синів ЗАЛЕЖИТЬ САМЕ ВІД ТЕБЕ! Знай, якщо ситуація загостриться ще більше, то це торкнеться і їх. Якщо не ти, то хто? Якщо не зараз, то коли?

Прийди та долучися до лав "Правого сектору", стань на захист своєї країни!

Телефонувати за номером: 063 35 89 431.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СС Галіцієн! Поспішайте. Фінал відомий....
Відповісти
Справжні патріоти записуються в українську армію або Нацгвардію і реально йдуть захищати свою державу, а не спекулюють на сьогоднішніх подіях і заробляють собі дивіденди на політичній ниві напередодні президентських і парламентських виборів.
Відповісти
абсолютно правильна постановка питання!!! це вони Ірландську республіканську армію хочуть створити? так у нас англійської окупації немає...
Відповісти
то це получаєтся що свідомі українці нехай ідуть під пулі-а тим часом данильчук з своїми наркашами будуть гроші з підприємців і держ чиновників вимагати за кришу.
Відповісти
Вы уже Крым отстояли!только с женщинами и стариками бороться умеете!
Відповісти
не зрозуміла натяк влади із подіями по Музичці... Сядьте на хвіст!
Відповісти
У всі часи для захисту своєї країни від загарбника потрібно об'єднуватись з усіма хто готовий до боротьби, а не змагатись в крутизні , як махновці. Лише спільно з єдиним центром ведення військових дій дасть змогу провчити агресора. При анархії нам поразка гарантована. Путінська влада - дуже небезпечний ворог.
Відповісти
Всем известно, что во время бойни на Институтской,этих т.н.бойцов пс и близко там небыло,а ярош в это время вел переговоры с януком.Они герои только в тылу среди мирных жителей.В армию и нацгвардию не спешат записываться ведь могут послать на передовую,а там уже пули.
Відповісти