Додати запис

Нова Громадська рада при УМВС України у Волинській області



Сьогодні, «26» травня 2014 року, було проведено установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при УМВС України у Волинській області.
Постанова КМУ № 966 змусила органи виконавчої влади забезпечувати участь громадськості у своїй роботі.
Маю надію, що нова Рада буде реально та ефективно займатися захистом прав громадян під час їх контактів з міліцією, і що ця діяльність підніме рівень довіри громадян до правоохоронців, а міліція дійсно буде з народом.
Робота Ради потрібна для того, щоб доносити безпосередньо до керівництва УМВС проблеми та шляхи вирішення їх, спільно шукати компроміси в роботі та інколи бути «жорсткою», по суті опозиційною до міліції, інакше просто не зможе виконувати функції громадського контролю.
Нажаль, згідно законодавства України, Громадській раді не вистачає реальних повноважень та заходів впливу, адже рішення Ради має рекомендаційний характер для керівництва міліції. Проте, сьогодні, начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Шпига П.П. запевнив усіх присутніх, що він всіляко підтримуватиме діяльність Громадської ради та завжди буде приймати до уваги її рішення та рекомендації.
Звертаюся до усіх громадян та інститутів громадянського суспільства Волині долучитися до спільної роботи в сфері формування позитивного діалогу між громадою та правоохоронцями шляхом надання своїх бачень роботи Громадської ради, конструктивних пропозицій та змін в діяльності правоохоронних органів Волині.
Адже останні події в країні довели, що джерелом влади в Україні є все ж таки НАРОД, а не купка «князьків»! Разом ми збудуємо ПРАВООХОРОННУ систему, а не КАРАЛЬНИЙ державний орган !
Слава Україні !!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Схід потрібно мобілізувати досвідчених міліціонерів (їх 70тис.), а не 22-х річних юнаків
Відповісти
сама поїдь, може досвіду наберешся і начальником увс будеш ???
Відповісти
А де вони бойового досвіду набралися, бери та й сам поїдь "ОЛЕНА" від слова "ОЛЕНЬ"
Відповісти
Як і обіцяв Шпига П П . разом з Громадсчькою радою - за півроку збудували "ПРАВООХОРОННУ систему" на Волині
Відповісти