Додати запис

Волинські працівники ДАІ відмовилися від служби на сході

Волинські працівники ДАІ відмовилися від служби на сході, та склали посвідчення.
Зрадники у нас вдома на Волині.
Ганьба!!!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви чому не їдете?

Відповісти
А воно падло, пузяку поперед себе виставить, і палкою посеред дороги розмахує. При цьому створюється такий вигляд, що перед тобою не особа, яка повинна слідкувати за безпекою руху і допомагати водіям в складних ситуаціях, а бог в людській подобі. В першу чергу на схід мали б їхати працівники сбу, міліції, даі та інші підготовлені кадри, а не хлопці по 20 років. Хай би показали, як вони люблять Україну за ті квартири, пільги, пенсії, які вона їм дає.
Відповісти
Молодці! Доки Ярош, Гузь, Данильчук, Москвич не будуть воювати на сході, разом із своїми хероями та співчуваючим товаришем Че, кожний чоловік мусить відмовлятися від участі в громадянській війні!
Відповісти
Тим бiльше незрозумiла вiдсутнicть на сходi цих панiв та панянки, що "героi не вмирають"
Відповісти
Це ти певно в минулому даiшник I про своi квартири з BMV пишеш? Подумай про тих дiтей малолiтнiх, якi лишились без батька, та жiнок, якi лишились вдовами, менi здаеться iх на Волинi предостатньо, а ти якщо хочеш iхати, то щасливоi дороги, а хлопцi цi МОЛОДЦI!!!
Відповісти
Ганьба журналістам, які освітлюють тільки один бік медалі. А чому Ви не написали, що працівників ДАІ примушували по вністю за власний кошт придбати амуніцію, каски, бронижелети і також за власні кошти прибути до місця дислокації.
Відповісти
ні, про те, як вони, попухнувши на асфальті рік-другий БМВ купують, ми маємо мовчати, а про це, бачте писати??? ганьба боязливим даїшникам. ганьба!!! і слава загиблим Героям!! і слава тим, хто попри страх прийняв рішення там лишитися і воювати за україну!!!!
Відповісти
Ти мабудь журналіст на букву х., оскільки вибір хто з ДАЇвців мав поїхати нас схід вибирався простим сліпим жеребом. Відповідно не тобі судити чи там були "учасники шоу ЗВАЖЕНІ ТА ЩАСЛИВІ" чи ні. І доречі серед ДАЇвців також нормальні і адекватні люди.
Відповісти
то це нормальне пояснення? як, людина яку вибрали не жеребом, а добровільно, відмовиться їхати???? чого, ті хто має слідкувати за порядком, якусь честь повинні мати і присягу, у відповідальний момент кидають службу??? а якщо на Волині п"яний з автоматом їздитиме по дорогах, вони теж втечуть??? а хто нас захищатиме???
Відповісти
Стіна - це розділ сайту, де публікують свої новини користувачі сайту. Новин ВолиньPost тут немає.

Цей допис є інформацією користувача yurij.protas, а не видання ВолиньPost.

Також наразі ми чекаємо офіційного повідомлення від ДАІ Волині, яка нам анонсували в прес-службі інспекції
Відповісти
млять, а звичайні мобілізовані за чий кошт жилети купують? А на взятках дайці на білет не заробили???
Відповісти
а що в цьому не так???..мало?..мало хапонули?..нічого страшного якби і обмундировалисяб.
Відповісти
ГАИ-шники, конечно, не ангелы, но и в здравом смысле им не откажешь.
Відповісти
Одним словом здирникам - даішникам ГАНЬБААААААААААААААА. Я би, після відмови забравби в них всі звання, які вони собі купили - нахабно, цинічно, а самі вели себе зверхньо, недолуго і підло, немаючи ні стида ні совісті, одна лишень нажива була притаманна їм.........
Відповісти
не удивился, служить в ГАИ шли чтобы бабосов накосить, а Родину защищать это не для гаишников
Відповісти
https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/644659898957453?fref=nf
Відповісти
Волинські працівники ДАІ відмовилися від служби на сході,це викликає подвійні почуття,з одної сторони звичайно зневагу,а з іншої-доки Ярош, Гузь, Данильчук, Москвич і решта горлохватів, не покажуть своїм прикладом ,(а не язиком ,як вони люблять Україну)подібні випадки можна буде зрозуміти.
Відповісти
Москвич викресліть, нема чого дівчатам там робити
Відповісти
Нікуди вони не поідуть
Здатні тільки пенсіонерок лякати в тролейбусах чи на вході в Просвіту пов'язками і автоматами в мирні часи ( тоді ще мирні)
Відповісти
А царапинки прев'язати?
Відповісти
В цьому поступку розкривається українська натура.
З одного боку прості люди жертвують своїм життям во ім"я держави і народу, з другого- посадові особи які давали клятву на вірність народу і України- являються просто зрадниками. До тих пір поки силові структури не будуть повністю люстрованими-толку не буде.
Відповісти
Але перевернути з нiг на голову - це вже украiнська пропаганда. Простi мiрнi люди i посадовi особи хочуть мира. НЕпростi, НЕмирнi люди дорвалися до корита i граючи на патрioтизмi та прикриваючиь "мирянами" використовують мирних людей у власних цiлях.
Відповісти
З роти супроводу за відмову їхати звільнили 13 чоловік, а з міського ДАІ сьогодні в 14 год їдуть на схід 10 даішників.
Відповісти
Затримали беркутівців, що стріляли в "майданівців", за що? вони виконували наказ, сьогодні це вважається злочинним наказом, беркутівці будуть покарані. Сьогодні ДАІвців відправляють на схід, за наказом!, з вогнепальною зброєю яка стріляє, за це вони теж будуть покарані????????? Не виконують злочинний наказ теж покарані!!! ось така математика(((((
Відповісти
Беркут стрілав в народ. Це злочин. На сході воюють найманці з іншої країни. В них стріляти - це подвиг. ДАІ їде на схід слідкувати за порядком а не брати учать в війні. Зброя потрібна для самооборони.
Читайте газети одним словом.
Відповісти
На Шустері - хто воюе на сході - правда від іноземця https://www.youtube.com/watch?v=n9h0XzdrByo
Відповісти
вынужден признаться, я тоже ничем не лучше гаишника, работаю за грязные деньги, сцыкун еще тот - пуКина боюсь как огня и по-этому гажу на украинских интернет-ресурсах чтоб перед ним выслужиться.
Відповісти
нє ну виправитись ніколи не пізно. як мінімум можна безкоштовно в тих же інтернетах пояснювати росіянам "что такое хорошо а что такое плохо".
Відповісти
не то без вас вибють всіх дончан...
Відповісти
обласне Даі потрусіть там є кого запропонуватина Схід
Відповісти
Ой, хлопці з того взводу супроводу тільки наверх по 10-20 тис. відстьобували щомісячно, купляють бехи собі, хати вальохають, що то хіба би було не гідно купити за тисяч 5 броніка і поїхати ДАНЕЦКІХ потрусити - відбили би ті гроші запростяк... Треба було просто керівництву МВС правильно мету поїздку сформулювати - їхати не в зону АТО, а на заробітки... Поки до Донецька доїхали б - то озолотилися б... ПОЗОРИЩЕ УКРАЇНИ!!!!!
Відповісти
Шо ви пишете як незнаєте 10 чоловік поїхала на Схід з ДАІ!!!!!
Відповісти
Никто не хотел умерать...
Відповісти
Тосі. Ти така розумна, може сама поїдеш заробиш? Я мама Даішника і мій син на Сході на блокпостах служить, майте хоч краплю якогось співчуття до людей Про всіх знаєте паплюжите хороших людей як вам не стидно Краще як про когось судити оцініть себе
Відповісти