Додати запис

Прохання відгукнутися свідків ДТП

Шановні Лучани,велике прохання відгукнутися свідків ДТП, яке трапилось 18 серпня близько 16:30 год. на пр. Молоді навпроти піцерії "Solo" (Мадагаскар).
Дитина раптово вибігла на проїзджу частину з-за припаркованого мікроавтобуса.
Можливо хтось проїзджав в цей час(чи незадовго до пригоди) з включеним відеорегістратором та зафільмував авто,яке було припарковане в цьому місці.
Будемо вдячні за будь-яку інформацію з цього приводу! Телефон людини,якій потрібна допомога по цій справі: (050)9303049
Не будьмо байдужими-вирішується доля людини!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На "ВОлинських новинах" описували цю ситуацію...
Зі слів свідків - дитина переходила дорогу по пішохідному переходу, а жінка за рулем авто навіть не загальмувала...
Там багато коментарів під подією...
Відповісти
Шановний "Лучанин",ви свідок даної пригоди?
Відповісти
"... зі слів свідків, хлопчик переходив на пішохідному переході. Поряд у недозволеному місці знаходилася припаркована машина. Автівка, яка наїхала на дитину, кажуть очевидці, неслась на величезній швидкості і не побачила малого. Від удару, кажуть очевидці, дитину відкинуло під інший автомобіль.

Постраждалий, 10-річний лучанин, отримав важкі тілесні ушкодження і госпіталізований до реанімаційного відділення. Зі слів рідних, хлопець – в комі, мозок відмовляє, уже двічі ставало серце.

Як розповіли очевидці, водій авто - жінка, в автівці якої також були діти, перед зіткненням не загальмувала. Хлопчика відкинуло під колеса іншого автомобіля, припаркованого обабіч..."
Відповісти
Перед пішоходним переходом вона повинна була скинути швидкість, не кажучи про те що повинна була бути обережною! ПДР ніхто не відміняв! Якби вона дотримувалася ПДР, то навіть вибігши на дорогу поза пішоходним переходом в тому місці де це сталося дитина відбулася би максимум переломом чи струсом мозку. Я їхав в маршрутці поруч рівно через 1 хвилину після того як це сталося. Дитину якраз намагалися витягнути з-під 10ки.
Відповісти
Якщо Ви стали очевидцем та Вам відомі обставини даного ДТП, прошу Вас повідомити про це за тел. 102 або зателефонуйте за моб. ном. 050-587-33-88
Відповісти
"...Знаю это семью и эту Маму и этого бедного мальчика. Мама заботливая, а дети воспитанные. И я не верю в то, что ребенок мог просто так выбежать на дорогу. Молюсь за его скорейшее выздоровление! Держитесь дорогие!..."
Відповісти
А хлопчик вчора помер, царство йому небесне
Відповісти