Додати запис

Юлія Тимошенко: Замість 300 запроданців у новій парламентській коаліції мають бути 300 спартанців

Усі 15 років, які існує «Батьківщина», мета нашої команди була чіткою і зрозумілою: побудова нової, демократичної, європейської України без компромісів із корумпованою, неукраїнською владою та кланами. Тримати цю лінію було надзвичайно важко, однак ми вистояли разом з українським народом та вибороли історичний шанс на справжні зміни. Перший крок до змін – це дострокові вибори до Верховної Ради України.

«Батьківщина» іде в парламент, щоб у ньому більше не було ворогів українського народу, які з легкістю голосують за диктаторські закони. Щоб до складу вищого законодавчого органу більше не входила п’ята колона Кремля. Щоб європейський курс України більше не підлягав сумнівам. Щоб кращі представники громадянського суспільства та герої Майдану впливали на долю країни. Щоб Україна змінилася на краще і стала справді новою країною.
Саме тому головна мета і головне завдання «Батьківщини» у новому парламенті – вперше створити проєвропейську, демократичну конституційну більшість. Замість 300 запроданців у коаліції мають бути 300 спартанців, які готові покласти всі свої сили для змін у країні.
Відтак, я закликаю всі прогресивні, демократичні політичні сили до консолідації в новому парламенті. На цих виборах ми маємо боротися не один проти одного, а за майбутнє України. В умовах війни ворог у нас один – це зовнішній агресор. Тому принцип непоборювання має стати лейтмотивом виборчої кампанії, щоб потім, за результатами виборів, була сформована надійна демократична конституційна більшість, яка чітко триматиме правильний курс розвитку країни.
Ми всі мусимо стати за мир, за Європу та за нову країну!
Слава Україні!
Юлія Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
іди в жопу
Відповісти
ролі грає добре
Відповісти
Правильно робить, бо одна тільки надія на "Батьківщину"
Відповісти
На Батьківщину - державу, а не "Батьківщину" - партію.
Відповісти
як у кого, а у декого може тільки на Батьківщину, як державу, і як партію
Відповісти
Путінська Газова королєва ще за помаранчевих часів, а ще раніще з Лазаренком "нашим" баблом крутила.
Відповісти
усі справи проти Тимошенко були сфабриковані злочинною владою...
Відповісти
І чому ж за 15 років "Батьківщина" нічого не зробила для побудови європейської держави без корупції? А сьогодні бютівські чиновники тримаються за посади, як собака за кістку - мабуть, лише вони здатні побудувати некорумповану державу!
Відповісти
За 15 років "Батьківщина" зробила все, що було в її силах, щоб ми могли жити в достойній країні. І Батьківщині, і її членам є чим пишатись... Ви краще напишіть, що Ви зробили для розвитку України. 100 %, цей пост коментував не Пустовіт, бо він - професійна та компетентна людина
Відповісти
Оцінкою роботи цієї партії є рейтинг її лідера на виборах, тому не треба тут розповідати про якісь досягнення, яких насправді не більше, ніж в будь-якої іншої партії! Особливо її екс-членам Лозинському і Шепєлєву є чим пишатись у тюрмах!
P.S. А Ви, очевидно, досить метикувата людина - відразу розкусили, що цей пост написав не Григорій Олександрович! Бо лише в нього таке прізвище на Волині! Молодець, відпрацювали трольську винагороду!
Відповісти
А конкретно можете назвати, хто з бютівських чиновників, які зараз при посадах не є кваліфікованими, не виконують свої посадових обов*язків...А то складається враження, що Ваш допис не має ніякого коструктиву
Відповісти
Складається враження, що Ваш допис до мого допису ще більше не має ніякого конструктиву, бо про некваліфікованість чиновників там немає жодного слова! Я кажу, що теперішні бютівські голови РДА дуже вже тримаються за посади, делегації сраколизів посилають до Луцька на свій захист. Мали б елементарну політичну мужність і мудрість - ну не стала Юля президентом, не заважайте іншому будувати власну команду, якій він довірятиме! Пустовіт чомусь не пікетував у Києві, щоб його лишили на посаді, а голови РДА з Луцька, Маневич, Рожища не можуть змиритися із втратою посад.
Відповісти
Настав час "Батьківщині" розрахуватись за все те, що начудили місцеві вожді на місцях. А так як чудили вони добре, то і заплатити прийдеться немало зі свого рейтингу. І саме головне, вигнати їх не можете.
Відповісти
ГНАТИ В ШИЮ ЗАПРОДАНЦІ ПРОКЛЯТІ
Відповісти
Усі хто були запроданцями уже покинули партію, добре, що партія очищується від різного хламу
Відповісти
Брехуха!!! Брехуха!!! Брехухахаха!!!
Відповісти
Питання до усіх, в кого при слові Юля чорніє піднебіння. Був Кучма- звинувачував у змові з російськими чиновниками з МО. Сам -ні при чому Став Ющенко - знову палки в колеса і звинувачення у газових справах. Сам - білий і пухнастий з руками що нічого не крали Принесла нечиста Януковича - той пішов на фабрикування справ, аби лише позбутися єдиного ворога, якого боявся. Усім заважала дерибанити країну. Всі інші опозиціонери були янеку до одного місця, Питання - хто з чоловіків зумів би так само не піти на зговір з режимом заради спасіння своєї шкури? Що заважало Тимошенко домовитись з олігархами про спільний дерибан країни та накопичувати власні статки? Багатьом чоловікам і не снилась така стійкість і сила волі. Знаю що зараз багато охочих шукати її недоліки, наче сир в ковбасі. Та порівнюйте Тимошенко з іншими прем"єрами чи президентами, (чи хоча-б з собою ), а не з господом. Багато є таких, що на комусь і соломину знайде, а на собі і снопа не помічатиме...
Відповісти
Свора коментаторів від партії регіонів та перефарбованих їх прихильників хочуть оббріхати Юлію Тимошенко, бо розуміють, якби Президентом стала вона, то війни вже б не було! А те що зараз твориться у нас в області, то це знущання над здоровим глуздом. Шість місяців Волинь була найстабільнішою та найспокійнішою областю в країні, а зараз прийшли до влади професіонали і що ми побачили? Да і звертаюсь до російських тролів на цьому сайті - пишіть вже відкрито російською, бо українською ви так безграмотно пишете. Азаров відпочиває.
Відповісти
Знайдіть хоча б один безграмотний коментар до цієї статті українською мовою! На відміну від Вашого слова "да", троль бютівський!
Відповісти
Прочитайте книжку колишнього члена Політради "Батьківщини" Д.Чобіта " МАКУХА або штрих до портрету
Юлії Тимошенко" і не тільки ви,а всі бютівці повинні замкнути роти з вихваляння своєї "БАГИНІ".Там в усій неперевершеній красоті описано життя-"подвиг" вашої принцеси.
Відповісти
,,Открой личико, Зульфия'' Такі коментатори .завжди стануть грудьми за правду, ......За чиєюсь спиною.
Відповісти