Додати запис

Чому влада міста не бореться із продажем нічного алкоголю?


З суботи 20 на 21 вересня вночі разом із побратимами самооборонівцями (цієї ночі було 5 наших машин) патрулював Луцьк. Здійснили моніторинг продажу алкоголю та "на живця", як виявилось спиртне після 22.00 продовжують продавати у магазині Цукерочка (вул. Словацького 9), Експрес Продукти (вул. Бенделіані, навпроти Колібрісу), Нивка (вул. Рівненська 55), Каштан (Київський майдан), Гастрономія (Кравчука 18), Продукти (Гулака Артемовського 13а).
У цих магазинах іде регулярний продаж алкоголю і ми відвідали «бувалі точки», на які жаліються громадяни міста і в яких продавці неодноразово отримували попередження від Самооборони Майдану Волині. Тому цього разу вирішили «помітити» дані магазини для громадськості і влади міста написом – «Алкоголь цілодобово, рішення міськради не виконується»

Зразу хочу відмітити, що було більше 10-ти магазинчиків, які продавати алкоголь не захотіли, а такі торгові заклади, як Смакота і Східний на Дубенський уже тричі не піддалися на вмовляння продати спиртне.
Паралельно довелось виводити з нічного закладу «Тераси» наслідки прийому алкоголю - дебоширів. Привіт меру Романюку і його команді по міськвиконкому, які підтримували на останньому засіданні рішення по продовженні роботи нічних закладів. Скажу відверто, коли в Гранд Волині ішов по східцях залитих кровю хуліганів, враження - не там де треба кров проливається. І дивує коли не має розуміння у міськвиконкомі, що в цей же час, коли доводиться втихомирювати такого роду порушників, паралельно ідуть крадіжки, розбої, а правоохороні органи чи Самооборона Волині змушені займатися п'яницями.

Тернопільська міськрада зібрала на штрафах по фактах порушення режимів продажу алкоголю сотні тисяч гривень. Цікаво, а в нас що потреби в коштах не має у місті?

Виникає риторичне питання, це або відповідно вигідно прикривати, або звичайна недбалість влади міста?

Буду ініціювати на міськвиконкомі проект обмеження роботи усіх розважальних закладів, де виникатимуть дебоші у м. Луцьку та обмеження роботи зазначених вище закладів, які порушують режим продажу алкоголю.

Р.S. Рішення по маркуванні продукції окупанта у тих закладах також не дотримується доречі...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому немає коментів? Невже витирають "удаляют"? А є що сказати. Настав час, за зібраними фактами провести громадські слухання, на яких виставити перед всіма Романюка і його команду і запитати їх, коли вони почнуть працювати на міську громаду, а не на свої сімї?
Відповісти

Самообороно Волині, не піартесь на п'яницях. Не займайтесь у місті тим, що і без вас роблять компетентні люди.
Їдьте краще захищати Україну.
Відповісти
Україну треба захищати не лише від путіноподібник, а і від алкоголізму, наркоманії та самозарозумілості всезнаючих.
Відповісти
Рішення про заборону продажу було ідіотське, до такого додуматися. Просто Романюк слабодухий і пішов на поводу у революціонерів-свідомітів. У всьому світі знають, що краще регулювати, ніж забороняти. Продавали, продають і будуть продавати. Замість магазинів будуть точки, бабульки з самогоном і т.д. Той, хто захоче випити - завжди знайде. Можна в 21:50 зайти і накупляти на цілу ніч. А от у бари та ресторани потік людей збільшиться. В тому числі і в Карабас, який Романюку меншому належить.
Відповісти
підтримую
Відповісти
Хай спочатку спробують логічно пояснити заборону продажу Алкоголю вночі......
Відповісти
А ще скільки відбувається згвалтувань? Тож давайте всім чоловікам повідрізаємо ...
Відповісти
Промоніторив продаж алкоголю вночі по своєму району- всі нічні тт продають алкоголь тільки СВОЇМ (паспорт з пропискою і все ок). Рішення міськради дебільне і засвідчує перевищення прав ради, якось не логічно в 9:30 можна навалитись, а після 22:00 - зась. Тоді можна б було хліб обмежити, молоко, тютюн, солодощі тільки по суботах і тд, буде схоже на КНДР. А боротись треба з розпиттям на вулиці!!! Але рішили проще всіх позакривать та й усе. Молодці
Відповісти
На темі заборони продажу алкоголю заробляють таксисти. Адень вони таряться, а вночі доставкою займаються -гарний бізнес придумали
Відповісти
Решение абсолютно логично: количество правонарушений в ночное время существенно уменьшилось. Самооборона может попросить милицию дать статистику. Вы правильно делаете. А желание "европейцев" выпить после 10 вечера можно осуществить в барах и ресторанах по другим ценам (соответственно с меньшим количеством выпитого) или нарушить решение через бабушку или таксиста, что опять таки "по-волынскоевропейски"
Відповісти
Для "романюків" і "кравчуків" Самооборона і Народний контроль - це кістка в горлі...Думали,поскачуть дітки на площі ,та й по всьому...Але не так сталось як гадалось...Дійдуть руки і до "очільників".Слава Україні!
Відповісти