Додати запис

Кого лучани хочуть бачити мером, - опитування

Згідно з результатами опитування, про яке пише журналістка Ольга Булковська на "Волинському інформаційному порталі", більше третини лучан хочуть бачити мером Миколу Романюка.

"Отож, як стало відомо мені з достовірних джерел, якби вибори Луцького міського голови відбулися у найближчу неділю, то за Миколу Романюка проголосувало б майже 36% виборців. Це – результати спецопитування, зробленого відповідними структурами, які на цьому спеціалізуються. І це при тому, що майже 18% респондентів кажуть, що нині їм на це запитання важко відповісти", - пише вона.

"Натомість порадували й інші цифри. Наприклад, за мого «друга» Ігоря Гузя віддали б голоси «аж» 5,9% виборців (бачите, як добре, що в депутати не по Луцьку йде), а за одного із найактивніших обранців Луцької міської ради Андрія Осіпова – 0,22% (і це при тому, що значну лепту в його піар вклав саме очолюваний мною «Волинський інформаційний портал»)", - ідеться в повідомленні.

"А загалом дані опитування з «моїх» джерел такі: Володимир Бондар – 7,12%, Святослав Кравчук – 6,69%, Павло Данильчук – 6,55%, Григорій Пустовіт – 4,1%, Андрій Козюра – 3,02%, Богдан Шиба – 2,3%, Сергій Григоренко – 0,65%, а інший кандидат – 0,65%", - написала журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дісталось Григоренку від Булковської 0,5%
Відповісти
Це розпочалися рейтингові війни. Одним словом - заказуха. По-перше, чому це з'явилося саме зараз, чому не з'явилося місяць назад, коли ще не було експериментів з відключенням води і рейтинг Романюка був 48%. Тому що тоді не розпочиналися ще вибори до Верховної Ради. По-друге, чому в рейтингу немає Костанкевич, яку вперто ведуть на посаду міського голови, всі ж здогадуються, що завдяки грошам одного фонду вона сьогодні конкурент Романюка №1. Тому що її реальний рейтинг сьогодні 7,6%. До речі, рейтинг Пустовіта сьогодні 17%. Але Костанкевич, точніше її шефів, як вогню боїться Микола Ярославович. А ларчик просто відкривався. Романюку потрібно попустити двох своїх найбільших опонентів: Осіпова та Григоренко, який зараз жорстко орієнтується на Осіпова. Ось і висмоктують з пальця неіснуючі рейтинги. Негарно все це. На Осіпова можна ображатися, але він багато в чому правий і часто критикує мера справедливо. Та й у Григоренко проблема лише одна - він підтримує Осіпова там, де той правий. Невже захиталось крісло під мером, бо інакше кого ще сьогодні, коли розпочались вибори до парламенту цікавлять рейтинги претендентів на мера. І рейтинги видумані. Ганьба.
Відповісти
Булковська - Гринів Романюка.
Відповісти
Це не опитування а просто пісець. І хто проводив таке опитування автор сам в туалеті чи в кабінеті Романюка
Відповісти
Думаю потрібно перевіряти такі "соцопитування" і притягувати до відповідальності організаторів та виконавців. Це стосується не тільки Луцька.
Відповісти
Подібні афери для одурманеня пюдей проводяться й у Володимирі . Організовує проведення цих замовлених опитувань ставленик сатанюка - голова громадської ради , він же директор педколеджу .
Відповісти
Запамьятайте цей каламбур в лютому за два мисяця до позачергових побачите и буде стидно
Відповісти
Бонавентура самий брехливий дописувач колиж воно проводилось ні знайомі ні родичи ніколи про таке не чули
Відповісти